Hronika

Požar u pljevaljskoj fabrici peleta

foto: PV informer

Na pogonu fabrike za proizvodnju peleta “Jasen” na Srdanovom grobu kod Pljevalja jutros oko jedan sat došlo je do požara, prenosi portal PV informer.

Dolaskom na lice mjesta, dvije ekipe pripadnika Službe zaštite zatekli su požar u početnoj fazi gorenja koji je zahvatio krovnu konstrukciju objekta.

Zahvaljujući blagovremenoj dojavi i brzoj intervenciji vatrogasaca spriječeno je dalje širenje požara na kompletan objekat i izazivanje ogromne materijalne štete. Gašenje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

foto: PV informer

Ovo nije prvi požar na pomenutom objektu.

Treba napomenuti da je ovo preduzeće proizvođač i isporučilac peleta za građane Pljevalja po subvencioniranim cijenama pa je veoma važno da ovaj požar ne uspori isporuku peleta građanima na pragu nove grejne sezone.

Pljevaljsko preduzeće “Jasen” tokom ljeta dostavilo je najpovoljniju ponudu za nabavku peleta, koji će se građanima isporučivati po subvencioniranim cijenama u okviru realizacije kratkoročnih mjera Vlade čiji je cilj smanjenje zagađenja vazduha u tom gradu. “Jasen” je dužan da po ugovoru isporuči 1400 tona peleta.

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Lomi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lomi
Gost
Lomi

Testiraju radi li.

Send this to a friend