Hronika

Piperović o punomoćju: Nijesam mogao da naslutim da će Knežević nešto da mi uradi iza leđa

Knežević i Piperović

U jučerašnjim medijskim nastupima advokat Zoran Piperović je saopštio da je branilac osumnjičenog Duška Kneževića, a Knežević je na rekao da je on Piperoviću prije nekoliko dana otkazao punomoć. Reagujući na tu izjavu Kneževića Piperović je kazao da je “zgranut neistinom Kneževića”.

<<<Piperović: Odbraniću Kneževića, medijska kampanja neetična<<<

<<<Knežević: Otkazao sam punomoć Piperoviću; Piperović: Zgranut sam izgovorenom neistinom Kneževića<<<

Ova priča je danas dobila nastavak. Naime, Knežević je Vijestima dostavio dokument u kome je navedeno da je  Specijalno državno tužilaštvo otkazivanju punomoćja Piperoviću obaviješteno 21. januara ove godine.

Piperović je danas medijima saopštio da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazivanju punomoćja, te da je u emisiju ”Živa istina” došao kao njegov branilac.

Zoran Piperović tvrdi da je jutros ponovo zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomćje 21. januara.

“Ona mi je doslovce odgovorila: ”Jeste, ali sam Vas ja juče poslijepodne zvala, jer sam vidjela najavu emisije, inače Vas ne bih ni tada zvala. On može da otkaže i meni, ali je dužan da to kaže i Vama”. Ja sam Kneževiću, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja nijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on na to rekao: Dobro””, kaže Piperović.

Piperović ističe da su on i Duško Knežević, odnosno njihove porodice kumovi  više od 100 godina.

“Ako ovo treba da se iz čista mira radi kumu, ne znam što će drugi, koji mu nijesu kumovi, da očekuju od njega. Mene prozivati za samozvanca, a slati mi više primjeraka punomoćja za svaki slučaj, koje imam, je više nego sramotno. Dakle, kada sam bio u emisiji, ne da nijesam znao, nego nijesam mogao ni da naslutim, da će kum kumu nešto da uradi iza leđa. Uostalom, neka se sjeti da je njegov broj u mom mobilnom telefonu lično on memorisao i napisao Duško Knežević – Kum zlato”, zaključio je Piperović.

Duško Kneževiće je osumnjičen da je bio na čelu kriminalne grupe koja se bavila pranjem novca i utajom poreza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Ni on od tebe da dodje da ga zatvore…nisi mogao ni sebe odbraniti…
Mislis da ona presuda protiv SC je nesto promijenila…sto nisi tuzio mila i one koji su bili stobom….Jovicevic se sklonio ali slika mila sa praskom je bila u opticaju

Konik
Gost
Konik

Što se ljutis brate pa nije ti bio sa zenom nemoj tako

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa ljuti se sto ga je Dusko procitao da bi ga izdao..nije Dusko ni Sveto ni Kuljača no zecanin

Capi
Gost
Capi

Aaaa brate što se ljutis pa nije to sa ženom bio

Mila K
Gost
Mila K

Jel ovo kao ono današnje “oprečna mišljenja/ informacije” (Antena M, dnevnik 15 časova) tj. kako g-din Šuković brani i proziva g-dina Kneževića na ljudskost, kada sam ne pruža profesionalnost pošto je intervju od petka bio dosadan, neinteresantan a kasnije se pokazalo potpuno nečinjeničan. Neka se Vijesti stide što su skenirale i objavile dokument. Baš bezobrazno sa njihove strane. Mada je… Više »

Adio
Gost
Adio

POLRONISES PIPEROVICU .DUSKO TE JE NADMUDRIO JER JE ZNAO KAKAV SI MATERIJAL.IZMEDJU VAS SU CITAVE GALAKSIJE.MALA JE OVO SREDINA ZORANE.IZDAO BI TI I MILA I DUSKA .

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovom Serviusu Glupiusu moram priznati: ja sam ubio Stambolića i Ćuruviju! Sloba mi je sve govorio: ne, neeee! Ali meni baš gušt bio.. Sloba je inače bio ko Majka Tereza, to svi znaju!😂

Šok Savo
Gost
Šok Savo

I ja sam zgranut. Kako nijesi ośetio da ti nešto radi?

Mirna
Gost
Mirna

Pustio te Dusko da se predstavis i znao je on da bi ga ti prodao.Mudriji je on Zorane od tebe. Ako mu se uspijes primaci posle ovih procesa onda ste stvarno KUMAREEEE….

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

Djaolji advokat!

Ljuta
Gost
Ljuta

Kakav crni djavoli advokat….to su zvali najpostenije svestenike koji su provjeravali postenje onih koji su mogli biti birani za Papu..

z d
Gost
z d

Ovaj Duško Knežević mora da je Srbin čim se ovako odnosi prema kumu i kumstvu!

Šok Savo Fatići
Gost
Šok Savo Fatići

z a
d obrote!

Vic dana
Gost
Vic dana

A tko je prvi počel?

Nick
Gost
Nick

Diž se kume, da śedne žirant!

Stanaj
Gost
Stanaj

Sram te bilo Kneževiću. Ovakvoga si čojeka oćerao.

marve
Gost
marve

Piperovicu places ti zbog honorara ili zbog prijateljstva

Jack
Gost
Jack

Cu prijatelj u politici?Nasa marva u svasta vjeruje

Jack
Gost
Jack

Markovica forsiraju za predsjednika a Becica ce da stave za premijera,tako to rade Ameri..Nebi se Milas onako znojio da je samo DK u pitanju..Stiglo zeleno svijetlo od njegovih dojucerasnjih prijatelja..A taman je sredio kucu na Krupac xaxa

Jack
Gost
Jack

Ovaj put ga ruse americka ambasada i britanci..Sta mislite,oce li se izvuci Milas?

Jack
Gost
Jack

Upregao Milas konje da juri na Duku,al slaba vajda

Send this to a friend