Hronika

Pravna služba RTCG: Sigurni u ispravnost odluke, Tužilaštvo da odmah donese odluku

Foto: RTCG

Iz pravne službe RTCG, a povodom informacije koju su objavili pojedini mediji da je Osnovno državno tužilaštvo Podgorica formiralo predmet radi provjere reizbora generalnog direktora RTCG Borisa Raonića, za Portal RTCG su kazali da je očekivano, da pravno neuka javnost treba da zna da dnevno ima na stotine ovakvih postupaka.

<<<Tužilaštvo formiralo predmet zbog reizbora Raonića<<<

“Sigurni smo u ispravnost odluka i očekujemo od ODT da odmah donese odluku”, saopšteno je iz pravne službe naše medijske kuće.

Savjet RTCG je u četvrtak ponovo na čelo javnog servisa postavio Raonića iako je prethodno Viši sud njegovo imenovanja proglasio nezakonitim.

Viši sud u Podgorici donio je pravosnažnu persudu da je Boris Raonić u avgustu 2021. godine nezakonito izabran za generalnog direktora Javnog servisa RTCG.

21

avatar
1000
16
5
0
 
18
MirkoMarkoLARAJagosDjuro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Kad smo vec kod pravnika, uz Raonica i savjet da se i oni uhapse

Marko
Gost
Marko

Znam kakvi su pravnici u moju firmu, siguran sam da ni ovi pojma nemaju

Jagos
Gost
Jagos

Naredite vi pravna sluzbo Tuzilastvu da odmah donese odluku, ma vi ste sila nebeska Dritanova i Mandina.

Djuro
Gost
Djuro

Bravo pravna službo RTCG. Neuka javnost shvata da bi vi odmah mogli sjesti u stolicu Javnog tužilaštva. Toliko ste dobri. A sto mislite o sukobu interesa. RTCG i AEM su pod patronatom Raonića,na osnovu upošljenika u Savjetima.Hoćemo li o tome…?

jelena
Gost
jelena

divna pravna sluzba. tuzilastva ne donose odluke nego sprovode istragu i na osnovu toga podizu optuznice, ili ih ne podizu. aj sad svi da vrate diplome.

LARA
Gost
LARA

Sto da vrate diplome., pa oni rade po dobijenim nalozim’, za to im ne trebane znanje, samo servilnost.

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Budite spremni na disciplinsku odgovornost jer ste snishodljivo i ulizički donijeli ofluku koja, kako većina pravnika tumači, je nezakonita!

kiriku
Gost
kiriku

Ovom izjavom pokušavaju da prikriju umišljaj. Prave se da nisu znali da je to što rade nezakonito. Ali neće im proći jer svako zna šta znači PRAVOSNAŽNA SUDSKA ODLUKA. Nema tu lufta da možeš da se izvlačiš ovakvim izgovorima.

Tamara
Gost
Tamara

A cuj ih: tuzilastvo odma da donese odluku 😂 Da, vi cete im narediti, vrli pravnici 😂

dpero
Gost
dpero

Pravna slzba RTCG, neznalice , dje ste kupili diplome? Odgovaracette za ovo!

Goran
Gost
Goran

Tužna je ovo država

Slavica
Gost
Slavica

Svi u spuz

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Zato što je pravna služba RTCG u pravu pokreće se postupak i Osnovnom državnom tužilaštvu. Bravo Mićoviću korumpirani kvazi pravniče kojemu je obećana šefovska pozicija ako uradi što ne uradio.

Tamara
Gost
Tamara

Nije mu samo obecana pozicija, nego je i “podmazan” novcem. Micovic, Raonic, trenutni Savjet i jos par ljudi iz Raonicevog “kabineta” treba da budu gonjeni za kriminalno udruzivanje radi vrsenja vise krivicnih djela iz Krivicnog zakonika CG. Da je srece, svi bi prvenstveno zavrsili u pritvor zbog moguceg uticaja na svjedoke.

Onako samo
Gost
Onako samo

Mićović je svjesno a pod pritiskom Raonića obmanuo članove Savjeta da glasaju za njegov ponovni izbor. Svi koji su glasali i ranije treba da budu smijenjeni jer su i tada glasali protivzakonito. Raonić i Mićović da se privedu u istražni zatvor do početka sudskog postupka.

Tamara
Gost
Tamara

Micovic je korumpiran od strane Raonica. Svi da odgovaraju za kriminalno udruzivanje radi vrsenja krivicnih djela (jer ih je u RTCG koliko hoces). Prije toga im odrediti pritvor da ne uticu na svjedoke i usaglasavaju price.

Hapsiti
Gost
Hapsiti

Raonic u Spuz. I Mićović sa njim. Lažu i manipulišu.

Tamara
Gost
Tamara

Koliko su dobri pravnici, dovoljno govori zahtjev tuzilastvu da odma donese odluku 😂 Jasno koliko poznaju pravni sistem. Tacno bi trebalo da im tuzilastvo odma pokrene istragu i da zavrse u pritvor, tu im je i mjesto.

Ognjište
Gost
Ognjište

A što ga doma ne vodite

Drle
Gost
Drle

Avetinje iz savjeta ce u zatvor

Istina
Gost
Istina

To je doslovno jedina stvar koja ne može da se desi 🙂

Send this to a friend