Hronika

Pravosnažna presuda: Optuženom za silovanje šest mjeseci zatvora

FOTO: Ilustracija

Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je presudu sudije bjelopoljskog Višeg suda Vukomira Boškovića kojom je S.A. (36) iz Petnjice osuđen na šest mjeseci zatvora zbog krivičnog djela silovanje, piše Dan.

On se tereti da je 7. jula prošle godine, oko 15 časova, u jednom mjestu u blizini Berana, nakon što su se zajedno dovezli do te lokacije, upotrebom sile i prijetnje primorao P.H. (46) na seksualni odnos. Ona je policiji prijavila da se vidjela sa osumnjičenim u Beranama, te da ju je on nakon toga odvezao do Lima, ne dozvoljavajući joj da izađe iz auta. Ispričala je da ju je udario u glavu, a potom je primorao na seksualni odnos. S.A. je tokom suđenja kategorički negirao izvršenje predmetnog krivičnog djela.

“Ovaj slučaj mi je napakovala djevojka sa kojom sam bio u vezi pet godina. Među nama je u posljednje vrijeme bilo razmirica, pa smatram da ona stoji iza svega”, kazao je S.A. u sudnici.

Viši sud je prethodno izrekao oslobađajuću presudu Petnjičaninu S.A. po optužbi za silovanje, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i predmet vratio na ponovni postupak.

33

avatar
1000
31
2
0
 
31
MaslineDejo CirihCrnogorac99ramboCetinjanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Masline
Gost
Masline

Kakva optuznica takva i presuda.

Dejo Cirih
Gost
Dejo Cirih

Ne bih ja smio prici ni jednoj devojci u crnu goru zadale su mi strah. Neka hvala od ovih ljepsih đevojaka. …..

Dejo Cirih
Gost
Dejo Cirih

Moja nekadašnja ljubav ana. Bili me prijavila. ………

Crnogorac99
Gost
Crnogorac99

Narode ovo je bila NAMESTALJKA Narode ,On je bio oslobodjen optuzbe koje mu se stavlja na teret od Prvostepenog suda jer nije bilo nikakvih dokaza ,Momak je proveo 4 meseca u Zatvor i i sud ga oslobodi, Normalno je da ce tuzioc da se zali zato teeba neko da plati 4 provedena meseca u zatvor i na drugom sudjenju 6… Više »

Crnogorac99
Gost
Crnogorac99

Pisete komentarisete lupetate ,a ne znate da su bili u vezi 6 gidina zajedno i ziveli zajedno, i posle svega ovog su opet zajedno…

rambo
Gost
rambo

nije mi jasno zasto mu je sjedala u auto dobrovoljno

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

E šta žena uradi od čoeka

Quattro
Gost
Quattro

TREBA KISA DA POTOPI dps kasabu

Pravda u CG
Gost
Pravda u CG

Da sad ode ta silovana žena i da ga ubije, dobila bi 40 godina. A da ga je tada kako uspjela likvidirati, 20. Prekoračila je nužnu samoodbranu od tog ološa.

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Od tebe je gori onaj koji ti je odredio ovakvu ,,kaznu”!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako je ponekad sve naopako ?
Umjesto da daju ime i prezime ovoga zlotvora, daju mu inicijale (S.A. – 36) a navode puno ime i prezime ovoga Sudije… Svasta

123
Gost
123

Stidi se državo, jer neki lijevi mangupčići više odrobijaju zbog gurkanja i vrijeđanja, nego ovakvi monstrumi. Po pola godine samo u istražni provede sitna boranija i politički neistomišljenici, i prije pravosnažne presude. Bruka!

Žix
Gost
Žix

Ima li sudija ženu, ćerku, sestru? Zapita li se nekad može li se ovo desiti nekome njegovom? Da li bi tada odredio kaznu od 6 mjeseci?

Trp
Gost
Trp

Aman aman kakva presuda. Sramota.

Promaja
Gost
Promaja

A nema se sto mucit ni tih 6 mjeseci. Pustite covjeka bolje…

Send this to a friend