Hronika POSTUPAK PROTIV MIJOVIĆA I MILIĆA OBUSTAVLJEN

Presuda za ubistvo Medina na provjeri

Nemanja Medin

Viši državni tužilac i advokat Goran Rodić podnijeli su žalbu na oslobađajuću presudu optuženima za ubistvo Nemanje Medina, dok je odbrana u odgovoru na žalbu VDT-a tražila da Apelacioni sud potvrdi odluku Višeg suda koji je ocijenio da Vladimir Ulama, Darko Mijović i Bogdan Milić nisu krivi za smrt Petrovčanina, koji do danas nije pronađen, piše Dan.

U odnosu na krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja, koje je Ulama priznao, tužilac je tražio strožu kaznu, s obzirom na to da je i ranije osuđivan za isto krivično djelo.

U obrazloženju prvostepene presude sudije Vesne Moštrokol piše da su se okrivljeni Mijović, Ulama i oštećeni Medin nalazili na tri različite lokacije.

Kako se navodi, Medin i Ulama 8. jula 2016. godine nisu imali intenzivnu komunikaciju, već su se čuli svega tri puta, dok u žalbi oštećene strane piše da to nije tačno, već da su postojale još dvije komunikacije, i to jednom kada je Ulama Medinu poslao SMS i druga kada je Medin poslao SMS Ulami.

U odnosu na Mijovića i Milića postupak je obustavljen, jer su nakon izricanja prvostepene presude obojica ubijeni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
flamingos
Gost
flamingos

Zar nije dovoljno nepravde naneseno ovom momku u prethodne tri god. Treba li optuzit nekog samo da bi se reklo rijesen slucaj. Vjerujem u pravdu pa kakva god bila

Nikola
Gost
Nikola

Ne razumijem. Treba li osudit neduznog da bi javnost bila zadovoljene. Nista tokom ovog postupka nije dovelo do zakljucja da su ovo krivci.

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Mijovic je stradao u njemacku a đe je stradao ovaj drugi? …..

111111
Gost
111111

Na Cetinje

Kotor66
Gost
Kotor66

Znaci nakon presude su 2 stradali a i treci nece dogurati daleko gledano s neke logicke strane, nakon malo zakljucaka i razmisljanja svaki gradjanin ce shvatiti koliko je veliku gresku napravila sudija, e sad ja vas pitam ima li neko da provjerava te sudije? Kako da mi gradjani znamo donose li oni ispravne odluke ili ne???

Moji snovi
Gost
Moji snovi

Zelim porodici da trazi I istraje u patnji koju prolazi …NE ODUSTAJTE …

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Muka..Koliko tezine porodica treba da prodje

veki
Gost
veki

kakvo je to suđenje, oni oslobođeni momka nema a niko ne zna gdje su mu kosti

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Pravedno suđenje očekivati od pravosuđa u kome su katnić stanković medenica …..je iluzorno !

Kotor66
Gost
Kotor66

Apsolutno se slazem sa tobom a i sa komentarom ispod od Scepana…Realno gledano ni nakon presude nekako nije stavljena tacka na slucaj.Znaci ako nije stavljena tacka onda slucaj nije ni gotov ma kakv god ishod bio. Moje misljenje je kuku onom ko mora pravdu da dokazuje kod nasih sudija.

Send this to a friend