Hronika

Pretresi u Baru, oduzeto više od hiljadu i po paklica cigareta

FOTO: Ilustracja

Barska policija oduzela je tokom pretresa u tom gradu više od hiljadu i po paklica cigareta bez akciznih markica, te podnijela prekršajne prijave protiv dvije osobe.

Kako su saopštili iz Uprave policije (UP), njihovi službenici su sa kolegama iz Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, u cilju otkrivanja i sprječavanja sive ekonomije i ulične prodaje duvanskih proizvoda, pretresli četiri lokacije i oduzeli 1.526 kutija cigareta bez akciznih markica.

Policija je prvo kontrolisala stan i druge prostorije koje koristi Baranin B.R. (44), a potom je pretres izvršen na još tri lokacije.

“Od V.S. (53) je oduzeto 392 paklice cigareta, dok je od M.S. (49) oduzeto 197 paklica. Protiv ove dvije osobe su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Carisnkog zakona”, navode u UP.

Dodaju da je nakon pretresa kod D.D. (34) pronađeno 937 kutija cigareta bez akciznih markica, a državni tužilac će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji tog djela.

“Pronađeni duvanski proizvodi su predati službenicima Uprave carina radi daljeg postupanja”, naglasili su u Upravi policije.

Ž.N.

4 Komentara na "Pretresi u Baru, oduzeto više od hiljadu i po paklica cigareta"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend