Hronika Dvije osobe uhapšene, protiv jedne krivična prijava

Pretresi u Podgorici, oduzete puške, pištolji, mačete, sablje…

Policija je u Podgorici pretresla tri lokacije, na kojima je pronašla veliku količinu oružja i municije, i zbog toga uhapsila dvije osobe, a protiv treće podnijela krivičnu prijavu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, oduzeto je 37 komada vatrenog oružja i to automatska puška, 19 pušaka, 11 pištolja, šest revolvera i 743 metaka različite vrste i kalibra.

“Osim toga, pronađena je i mašina za punjenje i pravljenje municije, 17 noževa, četiri mačete, sablja, tri okvira za automatsku pušku i barut”, navode u policiji.

Ističu da je pretresom lokacije koju koristi S.M. (73) iz Podgorice pronađeno pet pištolja, pet revolvera, osam pušaka, tri okvira za automatsku pušku, municija, nož sa koricama za automatsku pušku, četiri mačete, sablja i 16 noževa.

“Protiv S.M. je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava”, kažu u Upravi policije.

Njihovi službenici pretresli su i stan koji koristi M.D. (40) i oduzeli deset pušaka, sedam pištolja, revolver, mašinu za punjenje i pravljenje municije, 738 metaka različite vrste i kalibra i barut.

“M.D. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu”, dodaju u Upravi policije.

Osim toga, u ulici Princeze Ksenije u Podgorici u dvorišnom dijelu zgrade ispred jednog od stanova policija je pronašla čaure municije od automatske puške.

“Intenzivnim radom policija je došla do sumnje da je M.R. (31) pucao iz automatske puške. Pregledom stana koje on koristi pronađena je i oduzeta automatska puška. M.R. je uhapšen i priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu”, zaključuju u Upravi policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milan
Gost
milan

Bravo. Nasli ste oružje koje je uglavnom staro blizu 100 godina .. . svaka cast.
Ajde malo kontrolisite one skim se sklapaju sporazumi o priznavanju krivice.
Oduzmite im milione imovine stecene kriminalom.
Bolje bi bilo no’ da mazete oci gradjanima sa ovakvim glupostima.

Nikolas
Gost
Nikolas

A đe ovi sa prve slike su nindža kornjače

Hl lo
Gost
Hl lo

Katana, ukrasni noževi, tandzara, vazdušne puške, zardjali njemački pištolji iz 1940tih, signalni pištolji, lovačke dvocijevke. A ponadah se da ste neke kriminalce uhvatili za dobro svih nas

Cici
Gost
Cici

ovaj je na zabjelo rafalno pucao prije 2-3 noci …rekoh zaratil0 se..

daga
Gost
daga

Bravo za Policiju,sad ce to sudije kao po pravilu,sve pustiti da se brane sa slobode,zavisi koliko ce mita dobiti tuzio i sudija,normalno u CG.

Simo s mora
Gost
Simo s mora

Sto bravo za policiju
To im je posao
Ada mene bi svaki dan trebalo zborit ” bravoooo bravoooo

vjecna da je
Gost
vjecna da je

znam da je tesko razdvojiti al ipak se cini da se ovdje radilo o nekom kolekcionaru ili lovcu sto ne znaci da ne treba da odgovara ili da prijavi sve sto ima …a ovoga merakliju sto puca automatckom u gradu 5 godina bez pravva pomilovanja

Send this to a friend