Hronika

Pretresi u UIKS-u zbog slučaja “Depo”, oduzeti telefoni

Podzemni tunel koji vodi do depoa Višeg suda u Podgorici/ Foto: Vlada CG

U nekoliko ćelija u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija UIKS izvršen je pretres u kojem je oduzeto više telefona ne bi li se utvrdilo da li su njihovi korisnici povezani sa grupom osumnjičenom za slučaj “Depo”, saznaje TVCG.

“U saradnji sa UIKS-om i razmjenom operativnih podataka izvršen je pretres više prostorija u istražnom zatvoru. Oduzeto je više telefona koji će biti predmet daljih vještačena i utvrđivanja eventualne povezanosti određenih osoba sa slučajem “Depo”, saopšteno je TVCG od izvora bliskog istrazi.

Juče je na konferenciji za novinare predstavnika Uprave policije i tužilaštva, održanoj povodom istrage o prokopavanju tunela do depoa Višeg suda, saopštena su imena četvorice osumnjičenih srpskih državljana protiv kojih su podnijete prijave za krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja.

Krivične prijave podnijete su protiv Veljka Markovića (1991), Milana Markovića (1970), Dejana Jovanovića (1993) i Vladimira Erića (1991) – zbog sumnje da su prokopali tunel.

Do njih su istražitelji došli na osnovu snimaka koje su proslijedili kolegama iz Srbije, kako bi im pomogli u identifikovanju.

<<<Slučaj Depo: Policija traga za dvije ženske osobe<<<

Crnogorski istražitelji tragaju za dvije ženske osobe za koje se sumnja da su umiješanje u obijanje depoa Višeg suda u Podgorici i kopanja tunela do zgrade tog suda. Jedna je njih je sa lične karte koja je juče objavljena na konferenciji za novinare, a druga sa snimka koje su zabilježile nadzorne kamere, saznaje CdM.

Tags

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
SpartaMarkoBole delegat.HuremLipa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Nikad ih nece naci.

Sparta
Gost
Sparta

Nije ovo dps vlast,nikako da se pomirite sa to cinjenicom……Da je dps na vlasti ovo se nikad ni saznalo nebi!!!!Ajde Marko opusti se i uzivaj u novoj,boljoj Vrnoj Gori !!!!

Bole delegat.
Gost
Bole delegat.

Nista de ne radi u 3god obecanja u Cg od nove vlasi, kriminal je tolko pojacao kao sto vidimo.
Dok ste DPS osuđivali, a sto sad kopaci.

Hurem
Gost
Hurem

Telefoni u UIKS-u ??????????

Lipa
Gost
Lipa

Zbog slučaja ajde nije bitno kojeg oduzeti tefoni pa otkud telefoni zatvorenicima svaki čuvar vile i bazene ima.

Hahahaha
Gost
Hahahaha

Zabavljaju nas dok cijene skacu

Send this to a friend