Hronika

Pretresom kuće u Podgorici pronađeni pištolj, municija i droga, uhapšene dvije osobe

Ilustracija

Prilikom pretresa kuće u podgoričkom naselju Gornja Gorica, koju koristi bezbjednosno interesantna osoba Z.P. (36),  policija je pronašla pištolj, municiju, narkotike, i uhapsila dvije osobe.

Tokom policijskog pretresa osim Z.P. u kući sa njim su bili i M.E. (25), A.A. (21), A.R. (25), B.M. (27), M.P. (29) i D.K. (43).

“Policijski službenici su pretresom kuće pronašli i oduzeli pištolj Browning sa okvirom i sedam metaka, oko osam grama marihuane, devet mobilnih telefona, dva risivera za video nadzor i druge predmete koji će biti predmet vještačenja”, saopštila je Uprava policije.

Svi su privedeni u prostorije CB Podgorica. Nakon kriminalističke obrade M.E. i A.A. su uhapšeni i sprovedeni u ZIKS na osnovu rješenja Osnovnog suda u Baru zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje koje je počinjeno u ranijem periodu a zbog kojeg su se potraživali.

“Protiv M.E. je takođe nadležnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeta krivična prijava zbog pištolja koji je pronađen pretresom kuće, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je protiv Z.P. podnijeta prekršajna prijava zbog marihuane pronađene pretresom”, ističu u Upravi policije.

11

avatar
1000
5
6
0
 
11
pg cikoticmojsilovićGoranVanzemaljacPGDanko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Sudice im se za pokusaj ubistva??????

pg cikotic
Gost
pg cikotic

Svi poznati policiji, visestruki povratnici, garant su spremali neciju likvidaciju obzirom na opremu koja je nadjena. I policija vecinu pusti doma. Ljepote.

Danko
Gost
Danko

Ti dobi 6 minusa! Zasto pojma nemam!!?!?

Goran
Gost
Goran

Dobio je 6 minusa zato što čim neko govori realno o stvarima oko sebe ispada da je pro srpski i da je protiv CG zato što u CG sve cveta, plate su najjače u regionu, zaposlenost sve veća, droge i kriminala skoro i da nema…

pg cikotic
Gost
pg cikotic

Zato sto nas ovakvi okruzuju, ovakvog mentalnog sklopa.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

8 grama jadna majko, pa nije vam došlo svakome ni po gram

2 sprat treca
Gost
2 sprat treca

Ovoga treba provjeravati svako malo ovaj je uhhhh prava osoba za policiju pune ruke posla

Rako
Gost
Rako

Svaka čast, dobro je kad ima neko da se suprostavi banditima… nevini ljudi stradaju… ja sam penzioner strah me biilo prošlih godina da prosetam koliko je ubistava bilo… svaka čast…

Neo
Gost
Neo

sve ćeš manje 😂

Sefket
Gost
Sefket

Rako sa 30 godina dobi boracku penziju.

mojsilović
Gost
mojsilović

Rako je nosilac spomenice 2006-te.

Send this to a friend