Hronika

Prihvaćeno jemstvo za Eminu Adrović

FOTO: Kurir.rs

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od 218.662 eura koje je ponudila optužena Emina Adrović (23) da bi se u daljem toku postupka branila sa slobode.

Adrović se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povrijeđena.

Viši sud u Podgorici vratio je prekjuče na ponovno odlučivanje Osnovnom sudu u Kotoru zahtjev za jemstvo koje je ponudila Adrović.

<<<Još bez odluke o prihvatanju jemstva za Eminu Adrović<<<

Podsjećamo da je prošle nedjelje Osnovni sud u Kotoru prihvatio ponuđeno jemstvo za Budvanku, ali se Tužilaštvo žalilo pa su spisi predmeta dostavljeni Višem sudu na odlučivanje.

Protiv Emine Adrović nedavno je podignuta optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je 18. jula u Bečićima poginuo Vukomanović, dok je njegova vjerenica teško povrijeđena.

Rudinac se i dalje nalazi u komi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jelena
Gost
Jelena

Sramno

rajan
Gost
rajan

no coment !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valentina
Gost
Valentina

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od 218.662 eura koje je ponudila optužena Emina Adrović (23) da bi se u daljem toku postupka branila sa slobode….je li ovo moguće? Odakle Emini ili odakle Emininim i iz kojih izvora ove ogromne pare????

Jelena
Gost
Jelena

Drze hotel adrovic na sv stefan

Marko-DPS-PG
Gost
Marko-DPS-PG

Molim komentatore da ne ubacuju DPS u ovu priču jer nas ima mnogo koji ne opravdavamo postupak prema Sari da se drži u istražnom zatvoru do početka suđenja a ni prema Emini da se brani sa slobode.Molim vas , nije korektno da nas osuđujete za nešto oko čega ogromna većina ima isti stav.Znači-ponoviću…mala Sara nije trebala ostati u zatvoru …da… Više »

Marko-DPS-PG
Gost
Marko-DPS-PG

Pošto mislite da mi iz DPS-a imamo nešto protiv Srba …sad ću vam reći moj stav! Mislim da nije u redu da mala Sara čeka suđenje u istražnom zatvoru zbog optužbe da je ošamarili-udaila sutkinju a da ova Emina se brani sa slobode a optužena je za smrt državljanina Srbije.Eto vidite da meni nije problem da kažem ono što mislim… Više »

Ljums
Gost
Ljums

Zalosti za mladim zivotom,Emina je morala znati da u vrijeme turističke sezone sve vrvi od turista,da naseljena područja imaju obaveznu odgovarajucu brzinu,40 ,km,da se tako pridržavala neni nesreća bila da ovakvim epilogom,sigurno je ona puno nesreća na sto je glavni krivac ovog dogadjaja,moramo biti realni,uraditi kako zakon nalaze za ovakve situacije,kriva je,postupiti prema zakonskim normama.

realno
Gost
realno

Zasto ste zapeli na tome da je vozi 60 km/h, kad vjerovatno nije jer napraviti toliko stete je nemoguće pri toj brzini, druga stvar zasto niste objavili koliko je alkohola bilo u ovoj ljepotici , jesu li nađeni tragovi heroina ili kokaina jer je ova fufa davno prevazišla marihuanu,i na kraju odakle fufi ovolike pare za jamstvo——— naravno tatica će… Više »

milenamanm
Gost
milenamanm

ako ima boga onda minimun 10 godina robije za doticnu

Titograđanin
Gost
Titograđanin

A što će jemstvo za Eminu Jahović?

Myguz@
Gost

Zašto ne objavite moj komentar,nisam nikoga vredjao.Dosta nas mještana bilo je tu noć prisutno i dosta toga smo videli svojim očima,pa vi možete da cenzurišete do mile volje.Svi smo videli da se dotična gos.Emina tetura,da se dot.gos.Emina protivila i vikala na službenike da udje u policisko auto.Da je beżivotno telo momka ležalo 25m udaljeno od gos. Emininog auta i da… Više »

milenamanm
Gost
milenamanm

kad potplatis , pisu sto im volja i zelja tako da. vidjecemo sve . sigurno je vozila 20 samo greotice slikarke

Sarma
Gost
Sarma

Za nju može jemstvo iako je mladić poginuo I ova jadnica se još ne budi iz kome. Za Saru ne može za ogrebotinu koju treba dokazati da je ona izazvala. Da da…

roko.sifredi
Gost
roko.sifredi

ljudi ovo se ne daj bože svakom moglo desit. eto koliko vas je samo puta sreća pogledala u momentu nepažnje, prebrze vožnje, divljanja.. sjetite se toga prije nego napišete bilo što. tragedija u svakom slučaju, ali ovoliko zluradosti je zabrinjavajuće.

Sarma
Gost
Sarma

Dragi Roko, u pitanju su različiti aršini tužilaštva a niša kao nepravda ne tišti ljude.

Vukan
Gost
Vukan

motaj sarme i mani se prava

Djakoda
Gost
Djakoda

Vjerujte mi ostavio sam komentar na sve ovo prvo jer mi ih je iskreno žao sve troje,još sam i sam doživio i preživio slicnu nesreću vec sam opisao u ranijem komentaru,i samim tim mi je još i teze,krivo mi je bilo zbog covjeka koji je imao problem zbog mene,nije bio pijan nije napustio mjesto nesreće,sve je bilo protiv mene i… Više »

milenam
Gost
milenam

sramno i bestidno ! cuvena slikarka , stidi se dijete crno. sve se vrati kad tad

mne
Gost
mne

Ođe se na CDM-u cenzurišu komentari, ova mala je pješake viđela i to je sigurno. Zakon u članu 16 između ostalog kaže da je vozač dužan da obrati pažnju na pješake koji se nalaze na kolovozu ili stupaju na kolovoz ili iskazuju namjeru da stupe na kolovoz i da ne ugrožava njihovu bezbjednost. Obzirom da tvrdi da je išla oko… Više »

Vukan
Gost
Vukan

vozis li ti kola?

Mne
Gost
Mne

Vozim

Send this to a friend