Hronika

Prijetio da će ubiti Piperovića i njegovu porodicu

Pritvorenik Boško Filipović uputio je prijetnje smrću advokatu Zoranu Piperoviću, njegovoj porodici i njegovom saradniku advokatu Damiru Lekiću. Incident se dogodio u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, kada je Filipović pred više osoba saopštio da će pobiti porodicu Piperović, piše Dan.

<<<Prijetio Vučiću, dobio nanogicu, isjekao je i pobjegao u Crnu Goru<<<

Uprava ZIKS-a je o tim prijetnjama obavijestila policiju i tužilaštvo.

Filipović je višestruki povratnik. Piperović je njegov branilac u poslednjem slučaju kada je uhapšen u Budvi.

“Tačno je da je Filipović pred više radnika ZIKS-a i advokata mom kolegi Damiru Lekiću kazao da mi poruči da će mene, svog dugogodišnjeg poznanika, da ubije. Poručio je i da će da ubije mog starijeg sina, takođe svog dugogodišnjeg prijatelja, a pominjao je i unučad u kontekstu koji ovdje od sramote ne bih pominjao, sramote zbog toga što nema normalnog Crnogorca kojem se ne bi povraćalo da čuje što može da izgovori Crnogorac od 54 godine”, kazao je Piperović u izjavi za Dan.

On je dodao da je tačno i to da je Filipović juče pred sudom kazao kako mu je uzeo tri hiljade eura.

“Naravno da nikada nisam uzeo taj novac i moj drug Boško zna da ga nisam uzeo. Ponovio je prijetnje kako ćemo da mu platimo i ja i kolega Lekić. Moja greška je bila što sam kao prijatelj kojeg je prije mjesec dana zvao iza ponoći, zbog nemogućnosti da tada krenem za Kotor, zamolio mlađeg kolegu Lekića, kojeg sam probudio i koji je u Kotor stigao u tri sata ujutru. I nije bio u Kotoru samo tog dana, već i naredna tri dana, i vršio svoju advokatsku dužnost. Advokat Lekić me je pitao za visinu honorara, i ja sam rekao, pošto mi je Boško prijatelj, da naplati 3.000 eura. Kazao mi je da mu je Filipović čuvši visinu honorara rekao da je to malo i da će da mu da 5.000. Prijetnja je upućena kada ga je poslije izvjesnog vremena Lekić podsjetio da se za honorar niko ne javlja. Čim je to njemu Lekić napomenuo, Boško je počeo d pominje mene, djecu i unučad. Naravno, Lekić mu je poslije toga odmah otkazao punomoćje”, kazao je Piperović.

Filipović je dospio u žižu javnosti kada je prošle godine u Beogradu zapalio svoj skupocjeni auto marke “porše kajen” revoltiran što nije dobio srpsko državljanstvo iako četiri decenije živi u Srbiji. On se nalazi u pritvoru od avgusta ove godine, kada ga je budvanska policija uhapsila zbog sumnje da je pištoljem prijetio osoblju i gostima jednog kafića u Petrovcu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tanja
Gost
Tanja

❤❤❤❤❤❤❤❤

Tanja
Gost
Tanja

❤❤❤❤❤❤❤

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Ko bi za njim zaplaka?

Ljums
Gost
Ljums

Kako nestade S.C. sto ste joj uradili i kako zataskaste njen slucaj,. piperovicu,u normalnoj državi ti meni bio advokat.

off
Gost
off

fini ljudi

Abedi Pele
Gost
Abedi Pele

Ovo mi je približnije tarifi za 3 dana za neku tamo S. Č., a ne za rad advokata.

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Sram vas sve bilo i stid ostavite lupezi covjeka na mir koji je ginuo na ratistima za Sveto Nase Nemanjica Srbstvo…Imali on pravo na privilegiju ili samo dousnici i izdajnici Crne Gore

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pravi danasnji Crnogorci

Trpimir
Gost
Trpimir

Vala dzabe mu je to naplatio a narod radi za 10 evra dnevnicu

Smijesno
Gost
Smijesno

Ne zna se ko je gori

LSCG
Gost
LSCG

Ovo mu se desava kada pljuje ljude koji su mu zivot spasili

jes
Gost
jes

“svog dugogodišnjeg poznanika…moj drug Boško…što sam kao prijatelj…pošto mi je Boško prijatelj….” rece advokat…
A za prijatelja pise “Filipović je višestruki povratnik’… nase sudstvo cuveno

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Posto mu je prijatelj 3 000e😀

Dado
Gost
Dado

Prijateljska naplata nema što

Skalaahahaa
Gost
Skalaahahaa

Da sumiramo, ne postoje tarife neke, ili je 1000 po danu?

Send this to a friend