Hronika

Zbog prijetnje policajcima gasnim pištoljem dobio uslovnu

FOTO: Ilustracija

Osnovni sud u Bijelom Polju usvojio je sporazum o priznanju krivice sklopljen između okrivljenog K.N. i državne tužiteljke Tanje Nišavić, kojim su se oni usaglasili da okrivljeni dobije uslovnu osudu zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Okrivljeni je priznao da je 15. januara oko 19 sati u Bjelom Polju prijetio da će napasti službena lica policijske službenike S.D. i H.D., u vršenju poslova javne bezbjednosti.

“Na način što je nakon što je od oštećenih policijskih službenika primijećen da se držeći pištolj u rukama kreće trotoarom magistralnog puta., repetirao gasni pištolj i okrenuo ga u pravcu oštećenih, za koji gasni pištolj su oštećeni bili u uvjerenju da se radi o vatrenom oružju, a kada su mu oštećeni saopštili da su policijski službenici i izdali mu naređenje da stane i da odloži oružje, okrivljeni je držeći gasni pištolj sa obje ruke isti repertirao u pravcu oštećenih i uputio im riječi: ‘Ko ste vi, šta hoćete, ne možete mi ništa”’, navodi se u sporazumu.

Zbog izvršenja pomenutog krivičnog djela, državni tužilac i okrivljeni su saglasni da Osnovni sud u Bijelom Polju, kao stvarno i mjesno nadležan sud, okrivljenog K.N. oglasi krivim i izrekne mu uslovnu osudu kojom će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci i istovremeno odrediti da se ova kazna neće izvršiti ako okrivljeni u roku od dvije godine ne učini neko novo krivično djelo.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
Zoran TomovicSamo JAAAASamo JAAAAMiloSporty
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran Tomovic
Gost
Zoran Tomovic

Mene su dva mjeseca osudili za gasni pistolj, ko su mi nasli kuci, i odlezao sam ih.

Samo JAAAA
Gost
Samo JAAAA

Svaki komentar ste izbrisali bas se razumihete u svaku situaciju nemam rijeci koje su za vas

Samo JAAAA
Gost
Samo JAAAA

U ovom slucaj stice se pravo na upotrbu vatrenog oruzja od strane policiskog sluzbenika da mu je zivot ugrozen kako njemu tako i kolegi i mozete zamisliti sta slijedi….malo guglanja procitajte zakon

Milo
Gost
Milo

U Americi bi ga izbusili kao sito pa se sad ne bi bavili njime..

Sporty
Gost
Sporty

” policijski službenici i izdali mu naređenje da stane i da odloži oružje, okrivljeni je držeći gasni pištolj sa obje ruke isti repertirao u pravcu oštećenih i uputio im riječi: ‘Ko ste vi, šta hoćete, ne možete mi ništa”’, navodi se u sporazumu.” Pa kako je preživio ovo? Znači da je imao pravi pištolj mogai je da ih pobije laganice.

Vejn
Gost
Vejn

Uslovna… Da je sreće i zakona, izbušili bi ga policajci na licu mjesta. Ovo je postao divlji zapad

Kan
Gost
Kan

Skandal. Bruka i sramota za tuziteljku

Slavko
Gost
Slavko

A da su ga upucali braneci svoje zivote odgovarali bi za ubistvo? Jadno crnogorsko sudstvo propalo.

Svašta
Gost
Svašta

Uslovna? Valjda u ludnicu?

Nezavisna boka
Gost
Nezavisna boka

Hahahahhahahhah…trebali ste mu jos 100 eura dat dok se ne snadje za pravi…katastrofa!!

Ccc
Gost
Ccc

Za ovo je trebao u zatvor pod obavezno

Send this to a friend