Hronika

Prilikom pada sa litice lovac u Kučima teško povrijeđen

U mjestu Donje Stravče u Kučima danas je u 14.50 došlo do nezgode kada je lovac Nebojša Bubanja pao niz liticu, saznaje CdM. On je prilikom pada zadobio teške povrede, opasne po život.

Specijalizovana alpinistička ekipa Službe zaštite Glavnog grada uspjela je ga izvuče večeras oko 20. 45, nakon višesatne akcije.

Vatrogasci spasioci su na jako nepristupačnom terenu prethodno uspjeli da mu priđu, ukažu prvu pomoć na licu mjesta i urade imobilizaciju.

Oni su zajedno sa mještanima i lovcima povrijeđenog Bubanju bezbjedno transportovali kroz izuzetno zahtjevan teren. On je predat ekipi Hitne medicinske službe, koja je takođe na terenu i trenutno se transportuje do KBC-a.

Prema informacijama CdM-a, on se nalazi u polusvjesnom stanju.

Akcijom, koja je trajala od 14.50, rukovodio je načelnik Službe Goran Janković. 

S.Đ-J.L.

18

avatar
1000
6
12
0
 
10
PG CGDragoLiverpoolSurova realnostLovac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG CG
Gost
PG CG

Sportski lovci dobogda se svi izlomili. Ne treba vam da prehranite porodicu sram vas bilo! Psihopate. Vama treba terapija da se smirite malo.

Drago
Gost
Drago

Bravo za komentar👎 Ovakvo nešto samo bolesnik moze da napiše. Nadam se da ce te zivot na teži način naučiti da ne kuneš.

PG CG
Gost
PG CG

Od životnih stavova ne bježim, ni mrtav!

PG CG
Gost
PG CG

Sve ove nesreće sa lovcima su vama “sportskim” lovcima poruke od Boga… Ali ih vi očigledno ne vidite! Još se naježim kad se sjetim one kože odrane srne na ulici! Psihopate.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

A sta je sa helihopterima koje kupismo jos pece za oci cinena, koji mogu valjda da pridju sa korpom za takve povrede kojim treba da ga prenese no ga vucu na konope po noci.. u srecne zemlje dodje helihopter iznad spusti korpu upali reflektor kao da je dan i spase covjeka.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

A što je ovo sa ovima stručnjacima i expertima za spasavanje a nikad dalje od kućnih papuča i vrha Gorice prošli nisu. Ne može helikopter u kanjon mićo, razmatrana je ta opcija odmah ali su stručna lica procijenila da ne može zbog bezbjednosti i uskog prostora, čak ni sa korpom. Ne komentariši nuklearnu fuziju ako si samo portir sa srednjom… Više »

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

A zar nije zabran lovni od 1. februara!!

Lovac
Gost
Lovac

Od 1 marta

Surova realnost
Gost
Surova realnost

I Mala rijeka je prirodni rezervat sa posebnim načinom čivanja

Gugi
Gost
Gugi

Svaka cast nasoj sluzbi i hrabrim momcima. Lovci svaka cast sto ste se ujedinili nazalost na ovu stvar ali na mici se poznaju junaci!!! Svaka cast za Jankovica kao i obicno dje dodje tu je uspjeh samo!!!!

Гуљоч
Gost
Гуљоч

Истина није, за твоју информацију ловци су га извадили, Јанковић их је звао, јер та његова “успјешна” служба није могла да му приђе, а ти ловци су изашли из литије са Медуна до Храма, могу и имена да ти дам, да их јавно похвалиш

Liverpool
Gost
Liverpool

Tачно тако. Алпинисти нам нијесу помагали. Били су ту ловци, мјештани и неколико ватрогасаца.
Такође, звали смо и хеликоптерску јединцу нијесу дошли. Него нема везе, све те службе које требају да нам буду на располагању нису јуче биле ту. Важно је да је момак жив донесен до амбулатног возила, надам се да ће га Бог погледати.

Liverpool
Gost
Liverpool

Taчно тако. Били су ту ловци, мјештани и неколико ватрогасаца. У чланку се помињу алпинисти, нису били са нама. Звали смо и хеликоптерску јединицу нису дошли. Него, битно је да је момак изнесен до амбулантног возила жив. Надам се да ће га Бог погледати.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Ne politizuj sve…bolesno je. Profesionalci su bili, sa opremom…a svaka čast lovcima na odzivu i svesrdnoj pomoćibez obzirajesu li došli sa litije ili iz toplih domova da pomognu. Svima zajedno svaka čast na uspješno obavljenoj akciji spašavanja a momku brz oporavak!

Liverpool
Gost
Liverpool

Који професионалаци са опремом?
Дошли ватрогасци, ми (ловци) донијели конопе, ручне сијалице.
Били су професионалци, и вратили се.
Глупо је да отварамо дискусију ђе је нема. Ко је био на лицу мјеста зна.

Zdravko
Gost
Zdravko

Opet lovac… Opet i opet ista stvar…
Užas!

DPS sendvičar
Gost
DPS sendvičar

Odlično je ulovio…

Drago
Gost
Drago

Ajde batali.

Send this to a friend