Hronika

Pronađene kosti za koje se sumnja da pripadaju nestalom škaljarcu?

Kavački i škaljarski klan

Crnogorski istražitelji pronašli su prije desetak dana u podlovćenskom rejonu ostatke ljudskog skeleta i još neke tragove za koje smatraju da će, kada dobiju nalaze iz Forenzičkog centra, potvrditi sumnje da je riječ o tijelu člana škaljarskog klana, kojem se gubi svaki trag od avgusta prošle godine, saznaje Pobjeda iz više izvora.

Prema informacijama Pobjede, pronađeno je više tragova koji ukazuju da je na starom putu prema Lovćenu prikriven teški zločin. Na osnovu prikupljenih tragova, istražitelji su utvrdili da je u prikrivanju zločina učestvovalo više osoba, koje su organizovano otele žrtvu, odvele je na nepoznatu lokaciju, ubile, a onda uništile tijelo.

Redakciji Pobjede su se u protekla četiri dana javile dvije osobe, mještani tog podlovćenskog kraja, koji su primijetili više policijskih vozila i na osnovu toga su zaključili da su “inspektori radili uviđaj nekog većeg slučaja“.

Zvaničnih potvrda ili demantija na upite Pobjede nije bilo iz crnogorske policije. Izvori koji su željeli da ostanu anonimni, tvrde da su inspektori pronašli i tragove zapaljenih guma, kao i neke druge dokaze, pa narednih dana očekuju rezultate DNK nalaza iz Forenzičkog centra u Danilovgradu.

Kako je Pobjeda objavila krajem aprila, crnogorski istražitelji sumnjaju da je visokopozicionirani član škaljarskog klana čije ime i prezime redakcija neće objaviti prije zvaničnog saopštenja policije, ubijen početkom avgusta 2020, a da je njegovo tijelo premješteno sa mjesta zločina i uništeno na, za sada, nepoznatoj lokaciji.

Crnogorski istražitelji vode već duže istragu ne bi li razotkrili što se desilo sa tri osobe, koje se prema evidencijama bezbjednosnih službi tretiraju kao pripadnici škaljarskog klana, a čiji su nestanci prijavljeni protekle godine.

Osnovano se sumnja da su ubijeni u mafijaškim obračunima na teritoriji Crne Gore i da su tragovi zločina brižljivo prikriveni.

6

avatar
1000
4
2
0
 
6
Igor PejanovićNarcis ZgubidanjovoGOY pa štaKotor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor Pejanović
Gost
Igor Pejanović

a niko nije pomislio da su ih zavadili ,eto onako pošto svi sve znate .

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Od teško života i trčanjem za dodatnom zaradom roditelji da bi obezbijedili kakav takav život svojoj đeci jednostavno nemaju kad da se posvete njihovom vaspitanju,i dešava se ovo.
Žao mi je te omladine koja se trebi među sobom.

GOY pa šta
Gost
GOY pa šta

U skaljarima jevrejsko groblje u kavac ss Gestapo ustaše ljoticevci nedicevci četnici handzar anb dps milo&co

Haven
Gost
Haven

Ovi Kavčani su masinerija, vidi se da ne prezaju od nikog ni od ničeg.

Kotor
Gost
Kotor

Lako Im je kad ih drzava stiti…ili ih je stitila…no sad je muka kad ih ne stiti

jovo
Gost
jovo

Bio bi i ti mašinerija da imaš državu sa tobom. Ali kolo sreće se lako okreće.

Send this to a friend