Hronika

Racije u Podgorici: Pronađeni heroin i ksalol, zaplijenjena blindirana vozila

Podgorička policija uhapsila je bezbjednosno interesantnu osobu V.Z. (33) nakon što je u njegovom stanu pronađena veća količina droge i novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Iz Uprave policije su saopštilli da su pretresli stanove više bezbjednosno interesantnih lica, zaplijenili drogu oružje i municiju, kao i specijalizovana blindirana vozila i vozila visoke klase.

Od V.Z. tako je oduzeto 13 grama heroina, kao i 12 tableta buprenofina i 16 tableta ksalola, digitalna vaga za precizno mjerenje, pribor za pakovanje heroina, 2.240 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom droge i tri mobilna telefona sa SIM karticama.

V.Z. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu koji je nakon saslušanja za ovo lice odredio pritvor i potom je sproveden u ZIKS.

Takođe je pretresen i stan D.V. (59), a od njega je oduzeta izvjesna količina municije različitog kalibra, kao i revolver koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Nadležnom tužiocu su dostavljeni formirani spisi predmeta zbog sumnje da je D.V. nedozvoljeno držao oružje i eksplozivnih materije.

Podgorička policija je uhapsila i N.Č. (42) za kojim je prošle godine raspisana međunarodna potjernica zbog izvršenja kazne zatvora. Takođe, prilikom potrage za drugim licem, P.M, policajci su pronašli pištolj koji je vlasništvo njegovog srodnika, a koji je oduzet i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

36 Komentara na "Racije u Podgorici: Pronađeni heroin i ksalol, zaplijenjena blindirana vozila"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend