Hronika

Rakočević: Na sastanku vrha Uprave policije nisam imao koronu, tužiću one koji su to objavili

Glavni policijski inspektor u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije SBPOKK Saša Rakočević demantovao je medijske navode da je zaražen koronavirusom prisustvovao sastanku Uprave policije u Zagoriču i najavio da će tužiti medije koji su takvu informaciju objavili.

Saša Rakočević

Rakočević u izjavi za CdM navodi da je tačno da bio inficiran koronom i da je bio u samoizolaciji koja mu je istekla 27. septembra, a pomenuti sastanak je održan 30. septembra.

“Odsjek za zdravstveno sanitarnu inspekciju je 27. septembra obavijestio Institut za javno zdravlje da je Saša Rakočević ispunio uslov za prekid samoizolacije, odnosno da se smatra oporavljenim. Ovom službenom zabilješkom se prekida samoizolacija za ovo lice i njegove kontakte”, piše u rješenju koje je potpisala sanitarna inspektorka Jasmina Režović, izdatog 28. septembra, u koji je CdM imao uvid.

Rakočević kaže za CdM da mu je plasiranjem netačnih informacija urušen kako njegov lični, tako i ugled njegove porodice.

“Kontaktirao sam advokate koji je već preduzeo službene radnje za podnošenje tužbe protiv onih medija koji su ove netačne informacije objavili”, rekao je Rakočević CdM-u.

A.O.

8

avatar
1000
6
2
0
 
8
CccseNenoKotoraninVolim Crnu Gorumarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neno
Gost
Neno

Samo ne znam ko vise vjeruje u smijuriju sa koronom. Svaki dan sami sebe demantuju. Objave da je neko umro od korone a nije, svega ima zaista, zbog cega sve ovo nije nam jasno.. . Strasno sto svaki dan slusamo i citamo. Sramota. Dokle vise?!POLUDJESMO.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Neces vise ni ici na sastanke, miruj doma.

Volim Crnu Goru
Gost
Volim Crnu Goru

Oderi ih sa odstetom

Crni
Gost
Crni

Sad ce to dovest u red Pedja Bulatovic. Novi Ekspert min.policije.

Rob Roy
Gost
Rob Roy

Ka’ što sam reka’ – VCG i Policija im (posrbicama – sadašnja vlast) je sada cilj “podrivanja” i uništenja (kao što su najavili POČEO PREVRAT)!

Orli-ban
Gost
Orli-ban

možete imati koronu, nemati simptome, i biti negativan…

marius
Gost
marius

Znaci po tebi izvjestaj iz bolnice nije tacan, nego je mjerodavno ono sto su novinari napisali. svaka istina vam je takva.

Cccse
Gost
Cccse

Onda svi u samoizolaciju!

Send this to a friend