Hronika

Roćenović: Nijesam bio u emotivnoj vezi sa Lašmanovom

Privođenje Stanovića (Foto: Arhiva CdM)

Svjedok Vedran Roćenović danas je u Višem sudu odbacio tvrdnje da je bio u emotivnoj vezi sa Ukrajinkom Anastasijom Lašmanovom, koja je ubijena 11. maja prošle godine.

Zbog ubistva Lašmanove pred vijećem sudije Predraga Tabaša sudi se dvadesetjednogodišnjem Kotoraninu Arseniju Stanoviću.

Roćenović je ispričao da je pokojnu Lašmanovu upoznao dvadeset dana prije ubistva. On je ostao pri izjavi koju je dao pred višim državnim državnim tužiocem. Roćenović je tada rekao da mu se Lašmanova nije žalila da je imala problema i da nikada nije bio u njenom stanu.

Na današnjem suđenju saslušan je i svjedok Janko Radović.

“Pozvala me moja djevojka Bojana Popović 11. maja i rekla da joj se Anastasija ne javlja. Ja sam nakon njenog poziva pošao do kuće gdje živi Anastasija, vidio sam auto ispred kuće i spuštene roletne, što mi je bilo čudno. Pozvao sam djevojku i ona mi je tada rekla da ne provaljujem u kuću jer će da zove vatrogasce i policiju. Kasnije kad su oni došli išao sam oko kuće i vidio kroz prozor kuče kako šeta kroz kuću i osobu kako leži na podu u krvi. Onda sam shvatio o čemu se radi”, ispričao je svjedok.

U optužnici Višeg državnog tužilaštva navodi se da je Stanović 11. maja prošle godine, u jutarnjim satima, u naselju Dobrota, sa umišljajem i na svirep način ubio Lašmanovu u njenom iznajmljenom stanu.

Prema navodima iz akta Tužilaštva, Stanović je žrtvi zadao 26 udaraca „oštricom i šiljkom jako zamahnutog mehaničkog oruđa“.

Lašmanova je pronađena mrtva u stanu u Kotoru. Samo dan nakon što je pronađeno tijelo, inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je Stanović počinilac.

9

avatar
1000
5
4
0
 
9
GalijankoSefketZumKokoline
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zum
Gost
Zum

Laže, po Portu mu je kupovala robu, satove, itd itd…. Svašta nešto, ču nije bio. S coupe se vozio, bijeli, zna se sve

Sefket
Gost
Sefket

Zna se sve a niko nista nezna.

janko
Gost
janko

A sto ce nema je vise, pa se pravi da nije bio sa njom… ali Boze moj svi ti listinziii poruka i poziva izmedju njih rekli su vise nego ovaj covjek uplasen od svoje “bivse” zene 😹😹😹😹

Gali
Gost
Gali

Dragi janko, Uz svo duzno postovanje ali zar je to bitno za ovaj slucaj da li je bio sa njom ili nije. I mozda malo da razmislimo o pravdi i pravu covjeka da svoju intimu ne iznosi pred svima. Ako je ubica imao pravo da trazi iskljucenje novinara kad je davao izjavu zar i svjedok ili svjedoci nemaju pravo da… Više »

Kokoline
Gost
Kokoline

Sve ispod 20 je nista

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Dosadan je vise, neka dobije 20 godine i neka se gubi

Globovanje
Gost
Globovanje

Pa da , 20 je minimum …

Bnjj
Gost
Bnjj

Na dugogodišnju robiju ovo razmaženo derište

boris
Gost
boris

Smo monstrum moze ovo da uradi osobi koju je volio…a sta bi tek uradio nekom koga mrzi?!

Send this to a friend