Hronika

Šabovićima prekršajne prijave, evo i oduzetih pištolja

Sinu poslanika SDP-a Džavida Šabovića Ahmedu i funkcioneru iste partije Mirzi Šaboviću oduzeto je večeras startno oružje sa kojim su uslikani na svadbi minulog vikenda u Plavu. Osnovno državno tužilaštvo u Plavu se izjasnilo da nema elemenata krivičnog djela, pa će uslijediti samo prekršajne prijave.

Šabovići na svadbi

Fotografije objavljene na našem portalu izazvale su veliku pažnju javnosti, pa su Šabovići pozvani u prostorije OB Plav radi prikupljanja informacija.

Od Ahmeda Šabovića je oduzet automatski startni pištolj, a od Mirze Šabovića dva startna pištolja, koja se i vide na fotografiji.

Oduzeta oružja

“O istom je upoznat ODT u Plavu, koji se izjasnio da u radnjama istih nema elemenata krivičnog djela. U kontaktu sa Sudom za prekršaje po uzimanju izjava i pribavljanja dokumentacije o porijeklu imenovani će biti privedeni uz procesuiranje odgovarajućih prijava za prekršaje”, rečeno je Dnevnim novinama u policiji.

Fotografije na kojima Šabovići ponosno drže oružje na svadbi sina Džavida Šabovića Adnana izazvale su veliku pažnju javnosti.

Džavid Šabović je danas u izjavi za CdM proznao da su fotografije autentične, ali da je on insistirao da se “ne pretjera u slavlju i da se koristi samo manevarska municija”.

Takođe, Mirza Šabović, koji pored toga što je funkcioner SDP-a obavlja i dužnost direktora Dnevnog centra za djecu i omaldinu sa smetnjama u razvoju “Lipa”, za naš portal je kazao da nošenje oružja nije ništa neuobičajeno za svadbena veselja u Crnoj Gori.

S.Bošković

:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Anonimus
Gost

Ne vidim problem oko ovih pistolja sto ih onda dajete u slobodnu prodaju goveda jedna.
Moze ih kupit ko oce a ovamo ih oduzimate zabranite prodaju

Zakinuti
Gost

Ne treba ljudima skidat glave zbog onoga sto svi rade.. budimo realni… meni je vise smetalo sto je direktor Lipe sluzbenim
Autom vozakao u svatovima i na svadbu, e to se ne vidja svaki dan

Mejra
Gost

Zasto niko iz Plava ne kaze da su tog dana u Plavu bile jos dvije svadbe, srpska i albanska i zastave se vijorile bez crnogorske zastave i pucalo se iz automatskih pusaka,ali ove treba momke hapsit zato cisto zbog politike sramotaaa ili za sve isto ili nista

Mermerni sokak
Gost

Mejra seta, pamet joj ne smeta…

Plavski policaj
Gost

ahahahhhahahha

auuu
Gost

Samo dalje od Titograda!

RacerRXL
Gost

Crni nas obicaj pucati za svoje slavlje dok drugog mozes da se unesrecis. Kad mi se sin jedinac rodio i kad je dolazio kuci nisam dao ocu da udje u stan moj dok je pistolj vratio okle ga je i donio. Crni pucacki obicaji.

kerkez
Gost

Nemojte se sprdati sa nama . Ko je iđe i ikada vidio startni hekler ??? Zašto oružje nije oduzeto na licu mjesta negoim je ostavljenovremena da nabave neki startni revolver ako je i to uopšte tačno .

Zex
Gost

200€ u prodavnicu lovacke i ribolovacke opreme u PG i metaka za njega koliko oces startnih

Tebra
Gost

e tako! pa ljepse obicaje upraznjavajete svi!

Hummer
Gost

Startni pistolji mogu da se kupe u slobodnoj prodaji zbog cega su im oduzeti jer za njih ne treba nikakva dozvola!!!!

Milodarka
Gost

Samo prekrsajne!? Trebalo je jos po 100e da ih castite.

Hello
Gost

Ovi lažnjaci su najmanji problem. Dje im je prijava zbog isticanja zastave druge države?

dagy
Gost

a dobro nasi smatraju da ce ta zastava biti isto nasa kada se rijesi pitanje sandzaka.

Sales
Gost

Startni hekler . To jos nisam cuo 🙂 A dje je onaj pistolj sa ukrasenom drskom sto mu je bio oko pasa ?

Uplašeni
Gost

Sreca da ovi Šabovici nisu srbi ili clanovi DF!

Budimo realni
Gost

Pustite ljude da se vesele! Sad vam i startni smetaju, a kad B. M. roka iz automata nije vi problem.

Građanin Kejn
Gost
Stvarno se čovjek debelo zamisli kada vidi ovakve scene!!! Kod mladih ljudi, kao da su 30-godine u SAD, ili pak 90-te na našem Balkanu!! Misliš da ljudi žele da studiraju, da uče, da budu inženjeri, ljekari, IT stručnjaci itd, da se lijepo vesele, kad ono oni žele da budu u najmanju ruku “revorveraši”. Ako je išta lijepo ostavio Momir Bulatović… Više »
wpDiscuz

Send this to a friend