Hronika

Saobraćajna nezgoda na bulevaru

Na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod zgrade stare Vlade došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povrijeđenih.

Do nezgode je došlo kada su se sudarili kamion JP “Čistoće” i automobil.

Nastala je manja materijalna šteta, a na lice mjesta je izašla policija. Zbog udesa stvorena je veća gužva na ovoj inače frekventnoj saobraćajnici u Glavnom gradu.

 

6

avatar
1000
4
2
0
 
6
AnaStara PodgoricaPOJKVozaccitalac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opet da vam napišem da je sramota to što radite. Srbi na ovom portalu rade što oće. Korektniji su na info 4s i tamo se može kritikovati srpstvo.

Ana
Gost
Ana

Nije tebi lako.

Vozac
Gost
Vozac

Kamioni za odvoz smeća su kamikaze na putu, pogotovo na relaciji Bar – Tivat, voze 90 km/h, prestižu, i što je naj tragičnije voze smeće u 8,00 sati kada je velika frenkfrencija saobracaja i šire neprijatan miris

citalac
Gost
citalac

Pogani narod 😀

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Znači, nadam se da onaj veljecrnogorac što mi je ukrao nik nije povrijeđen, on se vozi u ovom žutom kamionu. Možda ste ga viđeli, stalno je pozadi, stoji i drži se za prečku. Do prvog kontejnera.

POJK
Gost
POJK

Ne zavaravaj se Stara Podgorice. Nije to jedinka nego organizovani bot koji je pokrao sve nick-ove koji mu nisu odgovarali i napravio teoriju zavjere koja je sada veoma moderna jer prolazi kod b.dala kojih nije mali broj i na taj nacin sve sto je normalno zatire.

Send this to a friend