Hronika

Šaranoviću 12 godina zatvora za ubistvo Bećirovića

becirovic.jpg

Sudija Višeg suda u Podgorici Predrag Tabaš osudio je danas Marka Šaranovića na 12 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Dragana Bećirovića u Budvi 10. aprila 2011. godine.

Šaranović je optužen da je u saizvršilaštvu sa jednom ili više nepoznatih osoba sa umišljajem ubio Bećirovića.

Sudija Tabaš je kazao da sud nije prihvatio pravnu kvalifikaciju djela teško ubistvo za koje je tužilaštvo teretilo Šaranovića.

“Nije činjenično utvrđeno da je Šaranović pucao na Bećirovića, ali to ne isključuje njegovu krivicu. Tokom postupka utvrđeno je da je Šaranović saizvršilac i to na način što je pronašao osobe za prebijanje Bećirovića i bio na licu mjesta. Pomenute osobe su bile naoružane”, naveo je Tabaš u obrazloženju presude.

Porodica Šaranović demonstrantivno je napustila sudnicu, a isto je učinio i Marko Šaranović, odbijajući da čuje obrazloženje presude.

Prilikom izlaska otac Šaranovića je glasno prokomentarisao “Sram vas bilo, Bog vidi sve ovo”.

Prema navodima optužnice Šaranović je 10. aprila 2011. godine u Budvi umišljajno i na podmukao način ubio Dragana Bećirovića. Šaranović je postupao po nalogu NN lica, sačekao dolazak oštećenog ispred zgrade, zatim ispalio jedan metak sa udaljenosti od oko 70 cm, a onda još dva sa udaljenosti od oko 90 cm. Bećirović je pogođen u predjelu butine i desnog koljena, a na putu do bolnice je preminuo.

Prethodnom prvostepenom presudom Šaranović je osuđen na 14 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo ovu odluku. Istom presudom, optuženi Milan Bulatović je oslobođen optužbe za neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca.

9

avatar
1000
7
2
0
 
9
EksplicitnoMigoooToniDukljaninsveznalica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Migooo
Gost
Migooo

Decko je majstor za motore bio, ja ga znam ko dobrog i postenog momka

Toni
Gost
Toni

“Nije činjenično utvrđeno da je Šaranović pucao na Bećirovića, ali to ne isključuje njegovu krivicu.” – kako ovo? U vezi ovoga slučaja se odavno priča da protiv Šaranovića nema nikakvih dokaza, na osnovu čega je dobio ovoliku robiju?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Užas..Ovo je Užas…Ovakvo ubistvo se treba Sudit(dozivotna)…Ovo je pokvarenenost…Sudija treba da bude kažnjen zbog ovakve niske kuzne….

sveznalica
Gost
sveznalica

malo za ubistvo premalo

Pero milacic
Gost
Pero milacic

Ajte strucnjaci….sajta….
V.D K.A M.S A.N su uhapseni jer su pucali na K.O. D.M. F.H. I.A. i na vlasnika jednog restorana J.O.
Isti su prosle godine imali sukob u jednoj diskoteci sa K.M. G.G. D.B.K.B.P.O. i S.M. sa kojima su bile djevojke F.F. G.G. ……
Aaaaaaaaa maknite mi one tekstove ovoga tipa i objavite komentar ako ste profesionalni

Monte Karlo
Gost
Monte Karlo

Izaće za 7god – eto toliko zivot u CG vrijedi..
Nije ni cudo sto drugi oce tako da se obogate uzmu pare leze malo..

Embrozio
Gost
Embrozio

Malo li je 12 godina

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Najace je kad se kriminalci pocinju pozivati na Boga…

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Njegov otac nije kriminalac.

Send this to a friend