Hronika

Saslušani policajci: Niko ne zna ko je tukao Čaku Ivanovića

Aleksandar Čaka Ivanović

Saslušanjem službenika Centra bezbjednosti Podgorica, prekjuče je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću nastavljena istraga protiv neidentifikovanih policajaca, koji su nakon utakmice Sutjeska-Budućnost prebili vođu Varvara Aleksandra Čaku Ivanovića, piše Dan.

Iskaze su dali policajci Milan Radusinović i Dragan Radinović.

Starješina Radusinović ispričao je da je vidio nerede kada je Ivanović sišao sa tribina. Ispričao je i da ga je kolega Radinović obavijestio da je upotrebio sredstvo prinude, odnosno palicu prema vođi Varvara. Te navode potvrdio je i Radinović, koji je pojasnio da je vidio kada se Ivanović uputio ka njegovom kolegi iz Nikšića Ljubiši Vukoviću. Kada je policajca udario pesnicom u potiljak, Radinović kaže da je tada vođu Varvara udario u predjelu ruke i to samo jedanput.

Ivanovićev pravni zastupnik, advokat Srđan Lješković kazao je da se u izjavama dosad saslušanih policajaca uočava dosta različitih pogleda na ovaj događaj.

“Svaki od pripadnika policije negira da je Ivanoviću zadao udarac u glavu, a samo pojedini da su ga udarili jednom i to na stadionu, a van stadiona ga nijesu dirali. Niko se nije ponudio da mu pruži pomoć, iako su po zakonu bili obavezni da mu tako povrijeđenom prvo pruže pomoć i nakon togaupute ga u bolnicu. Očito je adrenalin pripadnika policije učinio svoje. Nadam se da gospodin Veljović neće na sebe prihvatiti komandnu odgovornost za ono što on nije učinio, ali su učinili oni kojima je nadređeni. Podsjetiću ga na riječi njegovog zamjenika Janjuševića, izgovorene na državnoj televiziji pred crnogorskom javnosti, da policija zna imena svojih pripadnika koji su počinili ovo prebijanje. A možda i ministar Nuhodžić malo pomogne da se ovaj događaj rasvijetli zbog sveukupne slike sigurne države, kako to predstavlja na međunardnim skupovima”, rekao je Lješković.

35

avatar
1000
17
18
0
 
23
NikDjuroVIVAXBudimo realniMaleCucemojsilović
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

Šteta što je snimak tu jer da ga nema sve bi znali, svu istinu.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ko GOD da he ruke mu se pozlatile

Kanur
Gost
Kanur

Sramota je da polupismeni navijaci i advokati dovode u zabludu crnogorsku javnost. Upao je u teren,napao policajca 0d 50 godina i jos pokusava da prikaze sebe kao mucenika. Evo predloga za Df da se uclani u df i odmah na sledece proteste da bude govornik! Do skoro sam zivio u ubjedjenju da su duhovi proslosti poput cake,pipuna,advokata cakinoga itd nakon… Više »

Roki
Gost
Roki

Nije ni njemu mnogo manje od 50, nego je prirodno avetan.

Goran C
Gost
Goran C

Mali je ovo grad, u njemu sve se zna. Svi znaju ko je Caka ciji je on tjerohranitelj, cime se bavi i kako maltretira mladje od sebe. Tako da ne budimo licemjeri ,jer smo takodje gledali prenos,kad ulijece u teren i pocinje da nabada miliciju, tako da je sve jasno. O advokatu ne bih trosio rijeci,samo jedno sudjenje mu propratite… Više »

djuradj
Gost
djuradj

…on tjelohranitelj neciji…ovo je novitet za mene…

Edi je rekao
Gost
Edi je rekao

Mandić i Pipun, vidjeli Sindja i Paja!

Big
Gost
Big

Molimo portal CDM da u sklopu ovog clanka ubaci snimak koji ste objavili poslednji o ovom dogadjaju…da jos jednom pogleda Cakin advokat…i da jos jednom pogleda javnost CG i NVO koji su prvog dana a na osnovu izjava Cakinih osudili postupanje policije…mene prvog su doveli u zabludu.ali posle poslednjeg snimka na vasem portalu.nemam dilemu.Podrska policiji.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Za batine na teren niko od policajaca ne treba odgovarati Ali za one kod autobusa svaki. E sad koji su bili komandir bi morao znati.

Big
Gost
Big

A sta ti to vidis kod autobusa a da mi nismo vidjeli?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ako smo gledali isti snimak na njemu se vidi surovo batinanje bez povoda.

djuradj
Gost
djuradj

…nema veze sto je Srbin, bitno je da je nasrnuo na policiju…policija nije folklorna sekcija…tuci policajca je udar na drzavu…

MaleCuce
Gost
MaleCuce

Policajci nijesu bogovi

djuradj
Gost
djuradj

…ne kazem da jesu, ali nasilje nije sredstvo ni za jednu stranu…

MaleCuce
Gost
MaleCuce

Nasilje najvise upotrebljava upravo policija, pogotovu u CG i nerazvijenim drzavama Balkana. To vecinom nijesu cestiti ljudi nego batinasi i placenici a drzavni vrh CG koji ih placa vec poznat kao korumpiran i zlonamjeran do srzi.

Nik
Gost
Nik

Mojcuca ti ga nijesi mrdnuo iz cuca. Podji malo do susjedne ti Bosne pa da vidis smijes lipoprijeko pogledati policajca a ne ….

max
Gost
max

Ko god da je,zlatile mu se

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Zašto da policajci odgovaraju, pa njima je posao da biju takve !??

LOL
Gost
LOL

Zato što im to nije posao botino.

GeNiJe
Gost
GeNiJe

Isto je kao kada staviš ruku u osinjak i kriviš ose.čaka je sam kriv za batine ; sam pao sam se ubio!!

Big
Gost
Big

Xaxaxaxaxaxxaxaxa da li je moguce da se o Caki jos prica? Pa svi smo pogledali snimak.vidi se sta radi Caka…bez ikakvog razloga-povoda napada 2 policajca.Policija je primjenila prinudu-valjda ima pravo na to(zato nose pendrek.pistolj.lisice)Na snimku se ne vidi da ga niko ne udara u glavu.Caka mora odgovarati po zakonu za ucinjeno.Nadam se da ce i za lazi…jer je snimak demantovao… Više »

Vaspitno
Gost
Vaspitno

Nikakva šteta. Neće drugi put skakat na policiju. Ni on, ni oni okolo što su gledali.

Big
Gost
Big

Slazem se.

Vukan Đ.
Gost
Vukan Đ.

U Turskoj je tuzlac u slučnoj situaciji podigao optuzni prijeflog protiv cijele jedinice i ona su se brzo izdiferencirali.

Milovan
Gost
Milovan

Turska je država, Vukane!

Velimir136@gmai
Gost

Video je sve video braćo Srbi!
Laka je kriv po svim tačkama!
Ajte polako u BG pa napadate policiju,pođite i do Moskve malo!
Probajte!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

VeljoGmail nije Laka nego Čaka.

Send this to a friend