Hronika

SDP Cetinje: Zabrinuti smo za živote djece, rodbine, svih sugrađana

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Cetinje, uz najoštriju osudu sve učestalije pojave nasilja sa tragičnim ishodom na ulicama prijestonice, izrazio je danas duboku zabrinutost za živote djece, rodbine, prijatelja, komšija i svih sugrađana.

<<<Vozilo eksplodiralo u pokretu, ubijen Cetinjanin<<<

Život je, ističu u toj partiji, najznačajnija vrijednost čovjeka koja daje osnov i smisao svim ostalim vrijednostima.

“Danas su, između ostalog, ugroženi životi naše djece na putu od škole do kuće. Stoga, kao u svakom civilizovanom društvu, zahtijevamo od nadležnih organa i službi da obezbijede nesmetan i bezbjedan život svima nama, koji smo svoju sudbinu vezali za ovaj grad”, poručuju iz cetinjskog odbora SDP.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
bot je skotMikoUpametseTerra novacetinje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bot je skot
Gost
bot je skot

Srbi su vam krivi za to optužite ih da su bačili magiju biće vam lakše a povećaćete dozu mržnje prema srbima – mrze oni koji nikad nisu osetili ljubav

Miko
Gost
Miko

A dje ste bili toliko godina dok ste bili u vlasti da se zabrinete za sistem vrijednosti Koji ste podrzavali. Rezultat vasem minulog aminovanja.

Upametse
Gost
Upametse

Manite se DPSa, marihuane, čokolade, polovnih guma, rijalitija do zore,…. Vratite se u Crkvu, vjeronauku u škole, idite na Litije, … Cetinje je Prijestonica.

Terra nova
Gost
Terra nova

Drugim riječima – mole se kriminalci, da svoje kriminalne radnje i obračune obavljaju na bezbjednim mjestima na kojima neće ugroziti djecu i pošten narod.

cetinje
Gost
cetinje

Kao prvo sto se tice policije na Cetinju to je uzas,koja samo “visi”na radaru na magistralnom putu,drugo komplet Zecani policajci koje uopste ne interesuje sto se desava u samom gradu i cije je ponasanje ravno nuli i jos toga i jos toga,kao trece,gospodo iz SDP-a jeftini politicki poeni “dusebriznika”o gradjanima jer je bilo potrebno odavno razmisljati o necemu sto nas… Više »

Send this to a friend