Hronika

SDT opet traži skidanje imuniteta Nebojši Medojeviću

Specijalno državno tužilaštvo uputilo je ponovo Skupštini Crne Gore zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku Nebojši Medojeviću, odnosno zahtjev da se odobri vođenje krivičnog postupka protiv poslanika DF-a, saopšteno je CdM-u iz ovog tužilaštva.

<<<Vrhovno tužilaštvo traži da se Medojeviću ukine imunitet<<<

Prethodne sedmice je SDT uputio zahtjev Skupštini za skidanje imuniteta Medojeviću ali je predsjednik Skupštine Ivan Brajović tada od SDT-a zatražio da uputi dva odvojena zahtjeva, jedan koji se odnosi na vođenje krivičnog postupka i drugi za određivanje pritvora.

<<<<Brajović: Dobili smo zahtjev, SDT traži pokretanje krivičnog postupka i pritvor za Medojevića<<<

Tužilaštvo je ovaj zahtjev uputilo pošto je Medojevićevo ime zabilježeno u svesci-notesu koji je pronađen u sefu vlasnika Atlas grupe odbjeglog biznismena Duška Kneževića.

Knežević je demantovao tvrdnje da postoji bilo kakav notes u kojem je on vodio bilješke. On tvrdi i da nikada nije davao novac Medojeviću, već funkcionerima DPS-a.

Protiv Medojevića se vodi postupak zbog navodnog pranja novca.

17

avatar
1000
13
4
0
 
16
GagiCCCCCCRoroBokeljMismo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CCCCCC
Gost
CCCCCC

Ajde medo i dokaži tvoju istinu… nije da se plašiš istine?

Bokelj
Gost
Bokelj

Katnic ne može ni da spava zbog ovog Medojevica koliko ga proziva.

Mismo
Gost
Mismo

Neka Df-ci pomalo spremaju odaje za Dps-ce.

Marko
Gost
Marko

Sud u strazburu je danas dodijelio kipsu 4,5miliona eura odstete jer drzavni sluzbenici na celu sa bivsim gradonacelnikom nisu radili svoj posao kako treba,sve to naravno mi placamo preko poreza….a nakon tog skandala sdt se ipak bavi samo medojevicem???

Gagi
Gost
Gagi

Marko stavi malo mozak u VINKLO,pa “razdvoji”ove slucajeve.Kips je dobio sto zasluzuje,Mugosu privesti i kazniti,a Medojevica isto tako,i tebe i mene i sve koji rade mimo zakona.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Medo Nebo leg’o potrbuške Zaspao je ispod jedne kruške Sanjao je svoju noćnu moru Da ostavlja rodnu Crnu Goru S četnicima pere pare slasne Jede mesa, koljenice masne Gonio ga lovočuvar Milivoje Kog se nevaljale zvjerke boje Pretvara se u malenog zeca Uz vojvodu izigrava sveca Otud ide metropolit slavni Što je bio na ratište glavni Da osvešta malenoga zeka… Više »

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Lijepo li je bilo KPJ

Sestro slatka
Gost
Sestro slatka

Kuku nama lisi nas
Ostace oni sebe da oslobadjeju jemstvima a mi svi u aps.

Snovi kuca dom
Gost
Snovi kuca dom

Sveske traze a snimci se ne vaze

Dno dna

Bnjj
Gost
Bnjj

Zaista čudno, Cg je opljačkana a za to odgovaraju ljudi iz opozicije, kako je moguće da su ovi iz vlasti pošteni pa valjda oni upravljaju državom i donose odluke zar nebi tajkuni i kriminalci trebali njih da korumpiraju a ne ove iz opozicije

Mila K
Gost
Mila K

A zašto ne traži CT tajnovidac procesuiranje guvernera i privremene upravnici od decembra do aprila? Bačene pare malih i ostalih deponenata u vazduh.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Uz svu moguću toleranciju i poštovanje svih institucija,nikako mi nije jasno,da se traži pritvor za medojevića zbog nekih par hiljada eura koji se pominju u nekom notesu i za koje nije sigurno ni da imaju veze sa medojevićem,a da se ne traži pritvor za dps kadrove mugošu koji je oštetio državu i građane za nekoliko miliona dokazanih eura vezano za… Više »

Poltron
Gost
Poltron

Normalno svi protivnici režima u APS 48 je uveliko goli otok je banja kakav će spuž biti a to će se ubrzo uveriti i ovi za sada nedodirljivi bumerang je čudna sprava

Mina
Gost
Mina

Zbog svih lazi koje Medojevic izgovara,zasluzio je da odgovara,a narocito,ako je radio nesto nezakonito.Ne samo on,nego svi jednako,bez obzira, da li su vlast ili opozicija.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Upravo je u tome problem što tužilaštvo očito nejednako i selektivno postupa.Uporedi primjere mugoše,miga i sve njihove afere i drugih ,pa će ti biti sve jasno.

Ja nisam lopov
Gost
Ja nisam lopov

S toga
PRAVDA ZA MEDOJEVICA….poslije za Brajovica Katnica Vujosevica Stankovica Rocena I td I td

Roro
Gost
Roro

Minice dušo,idi spavaj i lijepo sanjaj.Sjutra nek te vode u park.

Send this to a friend