Hronika

Radonjić: SDT ispituje postupanje službenih lica u “državnom udaru”, kao dokaz koristi se i SKY komunikacija

Vukas Radonjić
Vukas Radonjić

U Specijalnom državnom tužilaštvu SDT ranije je formiran predmet u slučaju “državi udar” zbog utvrđivanja osnova sumnje da li su službena i druga lica počinila krivučno djelo i on je u fazi izviđaja. U tom slučaju se između ostalog kao dokaz koristi i SKY komunikacija. To je saopštio državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

<<<Mandić: Desio se pravosudni zemljotres; Knežević: Želim da pitam jednog od tužilaca, da li je pokrenut predmet protiv Lazovića i Milovića<<<

Predsjednik Demokratske narodne partija Milan Knežević saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare da pita tužioce jesu li čitali prepisku između Ljuba Milovića i Petra Lazovića iz SKY prepiske, gdje se kaže “da je u Kotoru sve završeno”. Povod današnje konferencije za medije, su kako je rekao Knežević, SKY prepiske Lazovića i Milovića, kao i suđenje u slučaju državni udar. Predsjednik Skupštine i Nove srpske demokratije Andrija Mandić je kaopštio da se objavljivanjem nove SKY prepiske desio pravosudni zemljotres.

“Pitam jednog od tužilaca koji je rekao da je pročitao sve iz SKY prepiske da li je pokrenut predmet protiv Milovića, Lazovića i izvjesnog D. Smatram da bi dobro bilo da saznamo da li postoje još neki opetarivni podaci prepiske SKY, Viber, Whatsapp, Vesne Medenice i Suzane Mugoše koja je donijela prvostepenu presudu u slučaju “državni udar””, rekao je Knežević na današnjoj konferenciji za novinare.

“U cilju obavještavanja zainteresovane javnosti, a povodom medijskih izvještavanja i izjava drugih društvenih činilaca, upoznajem da je u Specijalnom državnom tužilaštvu od ranije formiran krivični predmet, radi utvrđivanja osnova sumnje da li su službena i druga lica, postupanjem u predmetu javnosti poznatom kao „državni udar“, učinila krivično djelo iz njegove stvarne nadležnosti. U tom krivičnom predmetu, u kojem je u toku izviđaj, se kao dokaz, između ostalog, koristi i komunikacija sa SKY ECC aplikacije, ali i drugi elektronski dokazi, koji su dostavljeni Specijalnom državnom tužilaštvu ili je ono do njih došlo kroz preduzimanje određenih dokaznih radnji”, naveo je Radonjić.

A.O.

16

avatar
1000
10
6
0
 
16
SannyLipaKoljaBabilonMićko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sanny
Gost
Sanny

Ja sam za to da se Petru lazovicu sve oprosti,inda ga puste na slobodi, jer je vise on objelodanio i otkrio kriminala za par mjeseci nego sva CG policija za deceniju.

Babilon
Gost
Babilon

I onda ti reču WhatsApp fully encrypted …. a bjeziiii

Trile
Gost
Trile

Brat Abaz???

Kika
Gost
Kika

Ovako se od muve pravi nedjed. Sta bi bilo da je potvrdjena presuda

DANBO🇲🇪
Gost
DANBO🇲🇪

Kad će pipun i koljenica u Spuž,samo pitam?

Eto tako
Gost
Eto tako

Sve neka pompa ,a na kraju ce fasovat neki nebitni pion jer su ovi glavni vec pod imunitetom

Foo_Bar
Gost
Foo_Bar

Citas li sto iz Sky-a za kupovinu oruzja?Ili to preskaces? Ima li tu terorizma?

Prava Crnogorka
Gost
Prava Crnogorka

Rajo i pipun došli na vlast pa bi da izbrišu državni udar.Neće moći.Moraju da odsluže zasluženo!Neka malo sviraju klavir u Spuž.Ono…bilo bi posteno.

Lipa
Gost
Lipa

Evo sve ispliva na videlo bogami dvije babe i 6 praćki ne prave državni udar…

Hogar
Gost
Hogar

Znači,pravimo od državnog udara tj pokušaja terorizma “montirani proces”..

ciko
Gost
ciko

vjerujemo o mandu i pipuna, ne u ono sto smo gledali ocima, sto su TV svih tv kuca u okruzenju prenosili, sto je av rekao pa porekao, vjerujmo onima bez obraza bez casti, drzave i vjere jer su sve izdali za FOTELJU i saku dinara/rublja, izdajnici, prokleto vam ime, i koljeno,

Kolja
Gost
Kolja

Pa montiran i jeste, to od starta i ćorav vidi, osim slijepih DPS-ovaca.

Onajkomejm
Gost
Onajkomejm

Ima li što na Sky aplikaciji za novinarku J. J., to ne pratite?

Blok 5
Gost
Blok 5

Sigurno ima no nije vrijeme izgleda jos

SjanNkMNE
Gost
SjanNkMNE

Odlicno pitanje.

Mićko
Gost
Mićko

a nije novinarka predsjednica suda momčadi, ima ispred nje ovih što su vlast držali ihaha, polakote samo

Send this to a friend