Hronika

Šenlučenje u Botunu: Oduzeta puška, pet pištolja i municija

Podgorička policija je juče od sedam osoba oduzela šest komada oružja i veću količinu municije. Spisi predmeta dostavljeni su nadležnom tužiocu na ocjenu i mišljenje.

Postupajući po informaciji da je u mjestu Botun došlo do šenlučenja od strane više lica, službenici policije su oko 14.40 časova izašli na lice mjesta i zatekli M.S. (29), L.S. (30), N.V. (31), M.L. (29), B.R. (29), N.L. (32) i D.K. (29).

“Kontolom i pregledom ovih osoba policija je pronašla i oduzela poluautomatsku pušku kalibra 7,62 mm, pet pištolja i 103 komada puščane i pištoljske municije”, navode iz policije.

Sva lica su dovedena u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica i od njih su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja.

Obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se spsi predmeta dostave na ocjenu i mišljenje.

3

avatar
1000
3
0
0
 
2
omerLafaletKotor CG🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
omer
Gost
omer

hvala zoki

Lafalet
Gost
Lafalet

Kako slavuji pjevaju A.

Kotor CG🇲🇪
Gost
Kotor CG🇲🇪

Momci se bar vesele, na Botun ni su banke pa da pljačkaju kao Litijaši i uzimaju penzije narodu,ovi su se veselili bar.I nek se vesele bolje no da se kunu u Crkvu i krst a da ubijaju ljude.
Vazda se veselili.

Send this to a friend