Hronika

Škaljarci i kavčani na oku policije

U cilju sprječavanja izvršenja krivičnih djela i suzbijanja kriminala, inspektori budvanske policije su u proteklih mjesec dana više puta pretresal i određenu grupu osoba. Na osnovu zasad nepotvrđenih i nezvaničnih informacija može se zaključiti da se radi o licima koja su bliska “škaljarskom klanu” ili rivalskoj “kavačkoj grupi”, piše Dan.

Te osobe su u evidenciji policije označene kao bezbjednosno interesante. Pretresi su vršeni na javnim mjestima, u lokalima i kafićima. Prema nezvaničnim saznanjima, niko od njih nije uhapšen jer prilikom pretresa kod njih nije pronađeno ništa što je nedozvoljeno.

Iz policije su saopštili da se radi o redovnim aktivnostima koje se sprovode na području gotovo svih primorskih opština, sa posebnim akcentom na Budvu, Kotor, Herceg Novi i Bar. Dodaju da se kontrole najviše odnose na pronalaženje ilegalnog oružja koje bi moglo biti upotrijebljeno za izvršenje najtežih krivičnih djela. Na taj način, kako su istakli, djeluju preventivno, što nalaže i povećani bezbjednosni rizik, s obzirom da je u toku turistička sezona.

Radi prevencije krivičnih djela, crnogorska polici ja je od početka sezone sa granice vratila više osoba koje se u evidencijama vode kao bezbjednosno interesantna lica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gradinac
Gost
Gradinac

Zar ne bi trebali ti mafijasi da su u zatvoru?

mojsilović
Gost
mojsilović

Evo ih ojadiše i razbiše im grupe. Ove su kriminalne organizacije prošlost. 7 savjetnika i 5 pomoćnika odradiše pos’o.

spijam_za_db
Gost
spijam_za_db

Kakve crne grupe druze db ih je smislio dje zivis ti svi radili za db vukotici se odvojili kavcani rade za db dobro jutro kolumbo

Send this to a friend