Hronika

Službenica Centra za socijalni rad Bar osumnjičena za zloupotrebu položaja

Ilustracija

Protiv A.P. (37) iz Bara, zaposlene u Centru za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo zloupotreba službenog položaja. Sumnja se da je oštetla bužet za skoro 21 hiljadu eura.

U saopštenju Uprave policije se navodi da se Sumnja da je A.P. tokom 2020. i 2021. godine, kao zaposlena u JU Centru za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj, u svojstvu stručnog saradnika na projektima i programima u službi za finansijsko –administrativne i tehničke poslove, protivpravnim iskorišćavanjem svog službenog položaja, ovjerila svojeručnim potpisom i izdala potvrde radi ostvarivanja prava na povlastice na putovanje u drumskom i željezničkom saobraćaju licima sa invaliditetom, na teritoriji Crne Gore.

“Ona je, sumnja se, posredstvom JU CZR za Opštinu Rožaje, na imena 23 korisnika predmetnog prava iz Rožaja, sačinila i izdala 399 javnih isprava – potvrda o ostvarenom putovanju lica, čime je predstavljenim korisnicima bila omogućena isplata naknada u ukupnom iznosu od 20.748 eura. Na ovaj način je nastupila šteta po budžet Crne Gore u navedenom iznosu”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Tags

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
IvaSasa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Iva
Gost
Iva

Sve radnice iz centra za socijalni rad opštine Bar trebaju biti u zatvoru, prije 8 godina sam ja njih prijavila, sramota pih

Sasa
Gost
Sasa

Odlicno ,uplate pomoci ne daju ,a radnica smice nagomilani novac ,fuj ,fuj drzavo.

Send this to a friend