Hronika

Službenici Opštine Bar osumnjičeni da su oštetili budžet za skoro 15.000 eura

Bar

Policija je podnijela krivične prijave protiv M.S. (38) i A.A. (57) iz Bara, zaposlenih u Sekretarijatu za poljoprivredu i ruralni razvoj, zbog sumnje da su zloupotrebom položaja oštetili budžet Opštine Bar za 14.817 eura.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv M.S. i A.A. zbog sumnje da su nelegalnim iskorišćavanjem svog službenog položaja i ovlašćenja pribavili sebi i drugima korist.

“Oni su to, sumnja se, za primaoce subvencija iz obasti poljoprivrede za 2018. godinu donijeli rješenja i izvršili im isplate subvencija u ukupnom iznosu od 14.817 eura, iako stranke nisu ispunjavale opšte i posebne uslove za dobijanje subvencije shodno javnim pozivima, čime je nanesena šteta Budžetu Opštine Bar”, navode u UP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lavica
Gost
Lavica

…to su samo sitne ribe u ovom moru plavom
😸😸😸😸😸😸

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Ovu drzavu su korumpirani politicari i biznis elita ostetili 100 miliona pa niko ne odgovara,vjerovatno su oni vidjeli kako ovi to rade pa odlucili da i oni malo probaju

Aloalo
Gost
Aloalo

Samo 15000? Zatvoriti kad su nesposobni.

Send this to a friend