Hronika

Službenicima ZIKS-a određen pritvor

ziks.jpg
ZIKS

Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana službenicima Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ivanu Martinoviću (35) i Alenu Beganoviću (35), koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Oni se terete da su omogući li krijumčarenje zabranjenih predmeta namijenjenih pritvorenim i osuđenim licima. Osim tog krivičnog djela, njih dvojica se sumnjiče i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, piše Dan.

Prethodno, osumnjičeni su saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu, gdje im je određen pritvor do 72 sata.

Tokom pretresa stana koji koristi Martinović pronađen je pištolj marke “C3” kalibra 7,65 mm sa okvirom i 19 metaka, kao i sredstvo za vezivanje i mobilni telefon. U stanu koji koristi Beganović pronađeni su pištolj marke “CZ P ARA” kalibra 9 mm sa okvirom i šest metaka i pištolj “Zastava arms” kalibra 9 mm, kao i mobilni telefon, palica na izvlačenje, drvena bejzbol palica i drvene čaklje.

Policijske mjere i radnje koje su prethodno preduzete ukazuju na sumnju da su njih dvojica kao službenici ZIKS-a u prethodnom periodu omogućili nedozvoljen unos i krijumčarenje zabranjenih predmeta pritvorenim i osuđenim licima.

10

avatar
1000
7
3
0
 
7
vojvode nkDukljaninmojsilovićjovanPele
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vojvode nk
Gost
vojvode nk

nemojte ih greote male plate losi uslovi….jos moyda resenje nemaju…neka unose sve pusti greote obavezno osteta posle I napredovanje u granicnu I to…..ooooo sjeme vam se zatrlo….acab

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sram i Stid ih bilo..

mojsilović
Gost
mojsilović

Kuća pos’o, pos’o kuća..
iliti
Šta će nama šoferima kuća?

jovan
Gost
jovan

SVOJI NA SVOME garant snaće će se oni. A na svdbe i pokajanja sve pošteni vamilije Serdari I pokoji Vojvoda a ono doma zna se …..

mojsilović
Gost
mojsilović

Ko ti udara ove minuse da mi je znati? A ovi pošteni mora bit’ nema ko drugi..

Pele
Gost
Pele

Oni su u svoju firmu,nece im bit nepoznat ambient.

mojsilović
Gost
mojsilović

Tek će sad da razrade šemu.

Gordo
Gost
Gordo

Ko ce sad njima doturit😂😂😂

mojsilović
Gost
mojsilović

Ču, ko će? Pa to je famelja bolan.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Veli li on ČAKLJE ,e cudo

Send this to a friend