Hronika

Smijenjeni načelnici u Podgorici, Danilovgradu, Cetinju

Novi menadžment Uprave policije juče je nastavio da smjenjuje načelnike, tako da je troje rukovodilaca juče smijenjeno, a na njihovo mjesto su postavljeni novi, pišu Dnevne novine.

Naime, novi načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić prvo je smijenio Miloša Vučinića, načelnika Odjeljenja bezbjednosti kriminalističke policije i na njegovo mjesto postavio doskorašnjeg inspektora za droge Zorana Bašanovića.

U Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad, koje pripada CB Podgorici, takođe je došlo do smjene tako da je na mjesto smijenjenog načelnika Marka Kalezića postavljen Aleksandar Vasecki koji je obavljao poslove šefa kriminalističke policije.

U istom odjeljenju bezbjednosti postavljen je i novi komandir policije Ratko Furtula koji je bio komandir policije u Zeti.

Po nalogu Jokića, smijenjen je i načelnik Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Igor Popović, na čiju poziciju je postavljen inspektor za droge Dalibor Šaban.

Takođe je došlo i do smjene načelnika kolašinske policije koju funkciju će odsad obavljati Zoran Braunović, doskorašnji inspektor za privredni kriminal.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
JaffaCakesDjurišićAnikaIzvjestajkrsto
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
JaffaCakes
Gost
JaffaCakes

Zoran Braunović je ljudina. Legenda od čovjeka!

Djurišić
Gost
Djurišić

Nema Mila,nema Tita…..

Anika
Gost
Anika

Bravo za ct napokon

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Mnogo nesto ovi ispektori za droge napreduju,nesto tu smrdi

krsto
Gost
krsto

Sve nepismeni kadrovi dolaze na nacelnicka mjesta

Ivan
Gost
Ivan

Sve cestitke za Furtulu! Pravi profesionalac! Bravo!

Zoran Kalezić
Gost
Zoran Kalezić

Fino ali bas

Neznaveni
Gost
Neznaveni

Sjaši Kurta, da uzjaše Murta….

Send this to a friend