Hronika POČINJE SUĐENJE ZBOG KRŠENJA MJERA NA ŽABLJAKU

Soraja i drugarica pred sudom u četvrtak

U Osnovnom sudu na Žabljaku prekosjutra, 4.juna, će početi suđenje Baranki Soraji Vučelić-Masoni i Podgoričanki Maji Milutinović protiv kojih je podnijet optužni predlog zbog osnova sumnje da su na Žabljaku 3. maja 2020. godine izvršile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, pišu Dnevne novine.

Podsjetimo, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je sredinom maja stavilo van snage odluku o primjeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u slučaju i protiv Masoni i Milutinović i podnijelo optužni predlog.

Nakon što su Dnevne novine pisale da su zahvaljujući primjeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja Vučelić-Masoni i Milutinović kažnjene samo sa po 500 eura zbog dva krivična djela koje su počinile kršenjem mjera Ministarstva zdravlja, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima promijenilo je prethodnu odluku i predložilo nadležnom sudu da im se ipak sudi.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima stavilo je van snage odluku o primjeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u slučaju S.M. i M.M. koje su lišene slobode zbog osnova sumnje da su na Žabljaku 3. maja 2020. godine izvršile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navodi se u saopštenju ODT Pljevlja.

U optužnom predlogu predloženo je da se pred Osnovnim sudom na Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S.M. i M.M. oglase krivim za navedeno krivično djelo.

Iz ODT Pljevlja su prethodne sedmice kazali Dnevnim novinama da je Zakonikom o krivičnom postupku predviđen institut odlaganja krivičnog gonjenja čijom primjenom državni tužilac može odložiti krivično gonjenje za krivična djela za koja je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do pet godina, te da se u konkretnom slučaju radi o procesuiranju krivičnog djela.

13

avatar
1000
10
3
0
 
13
verigeA s bedema ....CentarPjerRanko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
verige
Gost
verige

Prenosi viruse i bakterije kad te pogleda a kamo li …

Pjer
Gost
Pjer

Ja neznam ovaj zanat svudje cijenjen osim kod nas
Da je srece da ih je vise
Pa prodaje svoju
I sve na dobrovoljnoj bazi
Ostavite djevojku vise na miru

A s bedema ....
Gost
A s bedema ....

Crnogorska ljepota

Ranko
Gost
Ranko

Sto cini masonka hahahahaha

Bnjj
Gost
Bnjj

Država svoju snagu želi da pokaže nad Sorajom samo zato što je uspješna i veoma popularna žena sa velikim uticajem među mladima.Samo ljubomornim i neostvarenom osobama smeta njena popularnost.U kakvoj mi državi živimo…

Centar
Gost
Centar

Nije to popularnost. Nego trgovina ljudskim tijelom.

Black Friday
Gost
Black Friday

Više plastike na njoj, nego na vespi.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ko je ova plastificirana

Centar
Gost
Centar

Pustite ih da rade, sto ih smarate. Hehehe..

Rapajić
Gost
Rapajić

Možda su zagrtale krtolu a ne ponijele potvrdu o imanju , aj ga ti znadni… ipak je riječ o domaćicama

Neo
Gost
Neo

Pravda za Soraju i Rista 😂😂😂

Blaki
Gost
Blaki

Jel to znači da će i popovi SPC isto biti procesuirani na čelu sa Amfilohijem i Joanikijem.

Mikojabuka
Gost
Mikojabuka

Naravno !

Send this to a friend