Hronika

Specijalni rat još žešći, cilj je spriječiti ulazak u Evropsku uniju

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je u razgovoru za Pobjedu da se specijalni rat nastavlja povećanom žestinom s ciljem da se spriječi ulazak Crne Gore u Evropsku uniju.

“Realizacija tog plana je jedino moguća ako se spriječi Specijalno državno tužilaštvo da ispuni obaveze iz poglavlja 23 i 24 u borbi protiv organizovanog kriminala, visoke korupcije i drugog teškog kriminala, što bi Crnu Goru prikazalo kao nestabilnu državu”, naveo je Katnić.

Interese u destabilizaciji ključne tužilačke institucije vode kriminalne grupe i kriminalizovani pojedinci iz svih sfera javnog života. Ulogu u tome, kako je rekao glavni specijalni tužilac, nažalost, imaju i pojedini mediji.

 Sredinom novembra objavljena je informacija da ste bili osuđeni na uslovnu kaznu za nasilničko ponašanje i daje ove godine na Vaš zahtjev kaznena evidencija očišćena, iako je trebalo da bude završena prije 22 godine. Koji je bio cilj objavljivanja tog podatka u ovom momentu i da li znate iz koje „kuhinje je plasiran”?

KATNIĆ: Već duže od četiri godine, od kad obavljam dužnost glavnog specijalnog tužioca, kriminalne strukture objavljuju razne informacije čiji je cilj da se kod građana izazove sumnja u nepristrasan rad Specijalnog državnog tužilaštva i mene lično i da se prikazem kao korumpirana ličnost i tako se spriječi otkrivanje organizovanih kriminalnih grupa, a posebno njihovih veza sa strukturama moći u Crnoj Gori.

Sjetimo se samo krivičnog predmeta terorizam u pokušaju, u vezi sa koj im su napravili čitavu platformu, između ostalog da sam uzeo 120 hiljada eura oduzetih u redovnoj proceduri, pa potom da sam od bivšeg gradonačelnika Podgorice primio 100 hiljada eura da ne bi došlo do predlaganja pritvora protiv njega u slučaju u kojem je bio okrivljen i slično. Što se tiče vašeg pitanja za brisanje iz kaznene evidencije, jasno je bez obzira na to što su podaci istiniti da se radi o potpuno istom cilju: pokušaju kompromitacije. Zabrinjava činjenica daje sve najavio organizator kriminalne grupe koji se nalazi u bjekstvu D. K. pominjući ,,bombu“ koju ima protiv mene. Zabrinjava i to što su se navedeni podaci nalazili, čuvali i morali biti uništeni kod pravosudnih organa Crne Gore.

No, kao i raniji pokušaji, bez obzira na dužinu lanca koji dopire i do nekih medija, rezultati moga rada su štit o koji će se i ovaj pokušaj razbiti. Niko nema pravo da lične sujete, animozitete, netrpeljivosti ili ambicije ostvaruje na način da minimizira rad nekog organa, posebno važnog kao što je Specijalno državno tužilaštvo, a sa ciljem da ocrni glavnog specijalnog tužioca.

U više navrata ste govorili o specijalnom ratu protiv Tužilaštva kao institucije i Vas lično. Da li ovakva objava predstavlju neku vrstu rata? Možete li da sumirate koje sve pokušao da opstruira rad Tužilaštva od kada ste Vi na mjestu glavnog specijalnog tužioca?

KATNIĆ: Da, više puta sam govorio o specijalnom ratu protiv Tužilaštva i mene lično. Neki to nazivaju hibridnim ratom.

Sada je lakše razumjeti ove pojave, posebno nakon pokušaja terorizma za vrijeme parlamentarznih izbora 2016. godine. Cilj te kriminalne organizacije je bio bezuslovno sprečavanje Crne Gore da uđe u NATO savez i u Evropsku uniju.

Ovaj “rat” se nastavlja i dalje i to povećanom žestinom. Neupućeni s pravom mogu postaviti pitanje zašto, ako smo ušli u NATO savez? Odgovor je jasan daše spriječi realizacija benefita za Crnu Goru od te integracije, kao i da se spriječi ulazak u Evropsku uniju.

Realizacija tog plana je jedino moguća ako se spriječi Specijalno državno tužilaštvo da realizuje obaveze iz poglavlja 23 i 24, a u vezi borbe protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije i drugog teškog kriminala.

To bi Crnu Goru prikazalo kao nestabilnu državu i što bi je udaljilo od ove integracije. Tu, svakako, svoj interes vide i kriminalne grupe, i posebno kriminalizovani pojedinci iz svih sfera društvenog, političkog! ekonomskog života. Kolač je spreman i za medijske poslenike samo ga treba uzeti. Nažalost, neki su to već učinili.

Svjedočimo brojnim optužbama prema Vama. Najsvježija je došla od biznismena Zorana Bećirovića koji Vas je optužio da pokušavate da mu namjestite aferu da utiče na rad vještaka u jednom predme4x1 gdje je on zainteresovana strana. Stoje u stvari istina?

KATNIĆ: O nekim optužbama smo već govorili u prethodnom, na ovu konkretnu se nijesam ni osvrnuo, vjerujte da ne znam ni njenu sadržinu. Znam, jer sam to čuo u nekom od televizijskih dnevnika, da je ta osoba dobila podršku od čelnika DF-a što najbolje potvrđuje moju tezu o dugom lancu. Kao i više puta sada izjavljujem taj lanac je već mnogo slučajeva iskidan, pa će biti i u konkretnom.

Ono što je istina jeste da je jedan sudski vještak podnio krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje daje navedena osoba pokušala da izdejstvuje stručni nalaz i mišljenje vještaka u vezi jednog složenog krivičnog predmeta koji se vodi u Specijalnom državnom tužilaštvu. Kao i uvijek, postupao sam hitno i odlučno, a napominjem, takođe kao i uvijek, u skladu sa zakonom. U suprotnom, moglo bi se s pravom prigovoriti na moj rad.

No, nezavisno od ove teme, važno je saopštiti da ovo tužilaštvo kao i Uprava policije svojim postupcima javno manifestuju nepokolebljivu odlučnost da nema povlašćenih, da su tužilaštvo i policija na jednoj strani, a to je strana pravde.

U tom cilju želimo ohrabriti učesnike donošenja odluka u ime Crne Gore da i oni postupaju hitno i bez kompromisa. Važno je da svaki građanin Crne Gore zna, kao uostalom i stranac (izvanjac), koji se iz bilo kojeg razloga nađe u Crnoj Gori da niko ne može zbog činjenice da je na bilo koji način povezan sa osobama koje donose odluke, zbog toga, sebi ili sebi bliskim osobama pribaviti više prava nego što im pripada.

Osluškujući reakcije javnosti, izgleda da je afera čiji su kreatori bivši sekretar VDT-a Nenad Vujošević i odbjegli biznismen Duško Knežević, uspjela da poljulja povjerenje javnosti u rad tužilaštva, ključne institucije koja se bori protiv organizovanog kriminala. Jeste li saglasni sa tom ocjenom?

KATNIĆ: Osnovni cilj hibridnog rata (specijalnog rata) je odvajanje institucija od građana, njihovo prikazivanje kao korumpiranih i nesposobnih za obavljanje funkcije za koju su određene zakonom i za koje primaju plate iz sredstava koja se prikupljaju od građana.

Ova afera je potvrda mog stava. Do stepena osnovane sumnje je potvrđeno da je N. V. postao član kriminalne organizacije koju je formirao D. K. sa ciljem vršenja teških krivičnih djela. Ova osoba (N. V.) je prihvatila ulogu u toj kriminalnoj organizaciji da obavještava organizatora kriminalne organizacije o postupcima i radnjama tužilaca Specijalnog državnog tužilaštva, a i drugih tužilaca, koje sve radnje i postupke preduzimaju u pravcu otkrivanja krivičnih djela ove kriminalne organizacije. Napominjem da je ova „hobotnica” svoje pipke bila ubacila i u Centralnu banku Crne Gore, kao i u neke političke organizacije kako vlasti, tako i opozicije (sve do stepena osnovane sumnje).

Potpuno mi je jasno da ovakav čin državnih službenika koji se, narodski rečeno, jedino može nazvati izdajom, mora ostaviti negativne posljedice po kredibilitet institucije kakva je Državno tužilaštvo. Protiv svega navedenog, beskompromisno se borimo na način što krivično gonimo sve, bez izuzetka. Dakle, pripadnike ove kriminalne organizacije, a jedan od njih je i N. V.

To je način koji omogućava građanima da shvate da se radi o tužilaštvu kao instituciji koja je sposobna da izvršava ustavne i zakonske obaveze. Veoma važan činilac u svemu jeste pravovremeno informisanje javnosti koje za cilj ima da pokaže javno gdje je istina, koju, nažalost, a što sam već naveo, određeni mediji ciljno dobro ,,zapreću“ na najskrivenija mjesta zbog čega i gubimo povjerenje.

No, svjesni smo i svoje krivice, što dozvoljavamo da u našim redovima postoje osobe koje su spremne da i pored činjenice što su imale sreću da se zaposle i rade u instituciji države, kakva jeste.tužilaštvo, i da po osnovu rada i rezultata rada ostvaruju ozbiljne beneficije kroz visoka primanja i druge povoljnosti koje ovi poslovi daju, sve to zanemare i pokore se „satani”.

Prethodnu godinu obilježile su brojne istrage tužilaštva, ali se ipak izdvajaju predmeti protiv odbjeglog biznismena Duška Kneževića zbog optužbi daje šef kriminalne grupe. Koliko optužnica i koliko istraga je pokrenuto protiv Kneževića i da li imate podatak koliku je štetu napravio budžetu države?

KATNIĆ: Od početka 2019. godine pa do 1. decembra, Specijalno državno tužilaštvo je podiglo naredbe o sprovođenju istrage u 23 predmeta protiv 238 lica i to: u 14 predmeta protiv 145 lica za krivična djela organizovanog kriminala, u pet predmeta protiv 16 zbog krivičnih djela visoke korupcije, u tri predmeta protiv 62 osobe za pranje novca. U jednom predmetu istraga je proširena protiv osam osoba za krivično djelo terorizam, protiv sedam je pokrenuta istraga za ostala krivična djela izvršena u sticaju sa krivičnim djelima u nadležnosti Specijalnog državnog tužilaštva.

U istom periodu SDT je podiglo 21 optužnicu protiv 136 izvršilaća krivičnih djela i to u 13 predmeta protiv 86 lica za krivična djela organizovanog kriminala, u šest predmeta protiv 38 lica za krivična djela visoke . .korupcije, u dva predmeta protiv dva lica za krivična djela pranje novca, te protiv 10 lica za ostala krivična djela. Mislim da ove brojke pokazuju sve, ali ću podvući daje skoro nezamislivo da u jednogodišnjem periodu tužilaštvo optuži 13 organizovanih kriminalnih grupa. U okviru tih krivičnih postupaka je i postupak protiv kriminalne organizacije koju je formirao D. K.

U pitanju je jedna veoma moćna kriminalna organizacija koja je djelovala u međunarodnim razmjerama, koja je imala najmoćniju infrastrukturu, a kad to kažem, mislim na činjenicu daje radi realizacije kriminalnog plana koristila dvije svoje banke i usluge još nekoliko banaka, više desetina rezidentnih i nerezidentnih pravnih lica, daje imala više desetina članova i ogromni kapital na raspolaganju.

Za sada su podnešene četiri optužnice od kojih su dvije potvrđene, a dvije su u proceduri. U tužilaštvu se u radu nalazi više istraga s kojim se paralelno vode i finansijske istrage, a privremeno je blokirana značajna imovina kriminalne organizacije.

Što se tiče štete po budžet Crne Gore ona je samo u jednom predmetu (e-comerc) 57 miliona eura. Konačna računica biće izvedena kada se svi predmeti procesuiraju i vještaci u svim tim predmetima izračunaju visinu štete.

S obzirom na to da ste u 2019. godini podigli više optužnica, te i da su u njima imena nekih biznismena, privrednika, visokopozicioniranih službenika u bankama, da li i u 2020. godini možemo očekivati velika hapšenja?

KATNIĆ: Specijalno državno tužilaštvo je nadležno za gonjenje učinilaca krivičnih djela organizovanog kriminala, visoke korupcije, ako je javni funkcioner izvršio neko od krivičnih djela zloupotreba službenog položaja, prevara u službi, protivzakoniti uticaj, navođenje na protivzakoniti uticaj, primanje mita, davanje mita.

Ako je pribavljena imovinska korist koja prelazi 40 hiljada eura, onda je Specijalno tužilaštvo nadležno i za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju, zloupotreba ovlašćenja u privredi, te još i za krivična djela pranja novca, terorizma i ratnih zločina. Jasno je da ova krivična djela, prije svega, mogu da čine visokopozicionirani funkcioneri i službenici pravnih subjekata koje pominjete.

Mi u izviđaju imamo predmete gdje ispitujemo događaje iz kojih su nastale štetne posljedice po materijalna dobra, a koje su mogle nastati i izvršenjem krivičnog djela od strane lica koja se nalaze na navedenim pozicijama. Bez izuzetka i selekcije protiv svih za koje se dokaže potreban stepen sumnje biće pokretani krivični postupci.

Što mislite o postojećim procedurama za izbor vrhovnog državnog tužioca?

KATNIĆ : Zakon o državnom tužilaštvu kao jedinstvenom i samostalnom organu, kao i Zakon o specijalnom državnom tužilaštvu donijela je Skupština Crne Gore na predlog Vlade CG, kako se uostalom donose i drugi zakoni u Crnoj Gori. Bezrezervno vjerujem da su rješenja iz ovih zakona superiorna nad rješenjima koja su postojala u prethodnim zakonima, kada su određena pitanja bila regulisana na različite načine.

Što se tiče samostalnosti u radu tužilaca iz nesporno utvrđene prakse oni su svoj rad obavljali samostalno i nijesu podlijegali uticaju, generalno gledano, ni kada su važili prethodni zakoni.

Ono što je sigurno novi Zakon o državnom tužilaštvu značajno afirmiše pitanje samostalnosti u određenom dijelu nezavisnosti. Nezavisnost se posebno afirmiše kroz sastav Tužilačkog savjeta i to je, po meni, jedno od najvažnijih stavki koje omogućavaju nezavisnost tužilaštva. Rješenja vezana za izbor tužilaca su afirmisana kroz sastav Tužilačkog savjeta i zbog takvog sastava izbor tužilaca je nezavisniji i stvara pozitivnu situaciju u pravcu nezavisnosti tužilaca od mogućih negativnih uticaja, koji su, nadam se da se slažemo, uvijek mogući. Drugo je stvar kada se radi o organizacionim pitanjima i tu vjerujem da se mogu naći i bolja rješenja.

Kriminalne strukture napadaju na moju porodicu

Od kada ste došli na mjesto glavnog specijalnog tužioca koliko vremena imate za privatni život i kako on izgleda?

KATNIĆ: Funkcija glavnog specijalnog tužioca, posebno u okolnostima koje vladaju u Crnoj Gori, ako se obavlja odgovorno i savjesno ne ostavlja prostora za privatni život Ono što ohrabruje jeste potpuno razumijevanje I profesionalna odanost koju izražavaju moji najbliži saradnici, kako u tužilaštvu, tako i u Upravi policije. Najnovija organizacija u Upravi policije i profesionalizam koji tamo sada „stoluje” znatno rasterećuju Specijalno državno tužilaštvo i mene kao rukovodioca.

Ono što me ozbiljno zabrinjava jeste činjenica da su negativne tendencije, a posebno ciljne aktivnosti kriminalnih struktura uključili napade i na moju užu i širu porodicu, prije svega na psihološkom planu. Ti napadi su ozbiljno uznemirili i narušili mir ovih ljudi koji nijesu predmet napada ni u državama (i to je naša specifičnost) gdje kriminal ima i dužu i ozbiljniju tradiciju. Našim kriminalnim grupacijama i onim što ih podržavaju, u cilju rušenja Specijalnog državnog tužilaštva kao dijela jedinstvenog i samostalnog tužilaštva ništa nije sveto.

56

avatar
1000
38
18
0
 
52
PRAVEDNIkimeMisterNoCdm oNeodlučni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Mislim da si ti.jedan od najvecih problema c.Gore.Presaberi se malo katnicu.

Neodlučni
Gost
Neodlučni

Meni se čini da nam je za ulazak u EU veća smetnja Makron, Merkelica… i drugi evropski političari koji traže borbu protiv korupcije, slobodno sudstvo, slobodne medije, a ne Katnićevi unutrašni i spoljni neprijatelji.
I zanimljivo, ti EU političari ne prozivaju opoziciju i njeno djelovanje nego one koji vrše vlast.

MisterNo
Gost
MisterNo

prozivaju one koji vrse vlast da se napokon obracunaju sa zlocinackom opozicijom. Makron slatko gazi njegove huligane policijom 😉

Sasa V
Gost
Sasa V

Podrska specijalnom tuziocu i hvala za dosadasnji uspjesan rad u razbijanju terorizma i fasizma
Crnogorci su uz Vas.

Montenegro
Gost
Montenegro

Ajde budalo, ne mozemo vise ni da te gledamo niti da te slusamo

Bokelj
Gost
Bokelj

Ti bi trebao da pricas samo o slucajevima koje vodis a ne da se bavis politikom. Neznam sto si umislio da si? Samo tati Milasu odstupi malo, ajde samo malo da te vidim. Pricaj malo o limenki, Telekomu, itd. dje je prva famelja pokupila lovu. Kreni malo na njih, da vidimo kad ces, neces ne smijes. I molim te ne… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Ne damo te ljudino, samo tako nastavi!

Nenad
Gost
Nenad

Tenkove na ulice izvedite..cek mi nemamo tenkove..sve ste ih istopili..e …

Vaj ga Du
Gost
Vaj ga Du

Kompir

Floyd
Gost
Floyd

E moj tuzni i nesrecni Katnicu, kada jednog dana budes sjedao na optuzenickoj klupi i budes odgovarao za sve lazi koje si izrekao i u kojima si ucestvovao, mozda se budes prisjetio da si propustio sansu da na vrijeme razoblicis aparat koji stitis i spasis sebi obraz.

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Da je Milo vodio Crnu Goru ’91 umjesto Bulatovica, mi bi danas 100% bili u EU.

Gajev
Gost
Gajev

Nova Godina nocas a ti vec mrtav pijan..

Gen.Dukljanin
Gost
Gen.Dukljanin

Mozda u tom slucaju ni ja tada ne bih bio Srbin..

Cetinje
Gost
Cetinje

E pa to ga je zeznulo sto nije 91 inace bi sve bilo gotovo

Cdm o
Gost
Cdm o

Milo vodi u UAE umjesto EU

Tole
Gost
Tole

Cestitke za tuzioca! Nekima je sprijecio zle naume protiv Crne Gore pa ga mrze i lose o njemu govore. Istina kaze da tuzilac Katnic ima rezultate.

Vesi
Gost
Vesi

Ne treba specijalni rat posebni…sami sebi ste dovoljni…svi smo viđeli a ta priča nije ni za đecu u vrtićima

Haris
Gost
Haris

Sadi ti luk, Milivoje, ko zna šta nosi dan a šta noć!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Katniću samo napred goni lopove tamo đe im je mjesto.Znam da se ne bojiš nikoga osim boga,bog ti pomogao u životu i poslu koji čestito radiš.

Bokelj
Gost
Bokelj

Pomogo vam bog obojici. Bas ste cestiti. Ako vama cestitima ne pomogne nece nikome.
E moj Nikosicanin jaok ti jest kad ti je to cestit covjek.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

.od njega se ne ocekuje nista normalno.on je i doprinijeo skoroj propasti dpsa sa izmisljotinama i fantazijama.

MisterNo
Gost
MisterNo

skoroj propasti? i da izgubi na izbore raznim kalkulacijama,dps je i dalje troduplo najjaca partija u drzavi. toliko o ,,propasti,,. propada oartija koja iz 42% padne na 4,2%

Mrgud
Gost
Mrgud

Tačno je za specijalni rat i tu nema ništa čudno. Vodio se i voditi uvijek prema nečijim interesima. Kakav je to rat ako ekonomski podrivaš svoju državu? Korupcijom,pljačkom….

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nesto me stalno kopka oko Tesle zasto je potencirao Svemir ( Boga)

Gigo
Gost
Gigo

Eobo je vec vrhunac naucne fantastike

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Cg je toliko beznačajna da je svijetu apsolutno nebitno u kom se pravcu kreće,ali kao svaki pošteni diktatorski režim,moraš punit glavu narodu o nepostojećim neprijateljima i time učvrstit vlast.Klasični primjer S.Koreja

Lado T.
Gost
Lado T.

Treba sprijeciti da vojnici mogu doci na funkciju drzavnog tuzica. Oni su profilisani za ratne uslove i prijeki sud !

Stara varos
Gost
Stara varos

NEKA SE DONESE ZAKON O ISPITIVANJU PORIJEKLA IMOVINE PA KO JE POSTEN LAKO CE DOKAZATI ,A KO NIJE BICE MUKE.

Vukasin
Gost
Vukasin

Tacno, ako bi ga Njemac sprovodio.

Mi znamo kako
Gost
Mi znamo kako

Meni je ovaj rale kralj.

brkoo
Gost
brkoo

Gospodine SDT Vi i sudovi samo trebate da radite svoj posao i da primjenjujete zakone jednako prema svima i neće biti problema sa ispunjavanjem obaveza iz poglavlja 23 i 24.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ако са овом влашћу уђемо у ЕУ то ће бити знак да је ЕУ на издисају. Не треба никакав специјални рат да се спријечи улазак ЦГ у ЕУ јер да уђемо овакви какви смо би било чудо над чудима јер ниједан битан услов не задовољавамо.

Nenad
Gost
Nenad

O cemu pricas to Katnicu? Jeste li vi na vlasti ili neko drugi..imamo svaki dan bombe ubistva paljevine auta, korupciju, nepotizam, gradjevinsku mafiju..pa naravno necete sami sebe da hapsite nego sad treba optuziti nekoga da vodi specijalni rat protiv cg..a vi boga molite da ne udjemo u eu da bi mogli da radite sto oceste..ups rekoh boga..a vi u njega… Više »

Bez Deja
Gost
Bez Deja

Je li Svetozar Marović odbjegli biznismen?

MisterNo
Gost
MisterNo

marovic nikada nije bio biznismen

ime
Gost
ime

Politicari su prvo biznismeni i rade posao za svoj racun , nemaju obraza i stida niti ikakvih moralnih normi (sto se moze vidjeti po izjavama istihi kako vlasti tako i opoziciji da neko nebi pravio razliku).

Prc CG
Gost
Prc CG

NIKADA ALI NIKADA nećete ući u EU,zbog čega to ne kažete jasno i glasno građanima.
Niti jedan uslov nijeste zadovoljili samo širite neistine i dezinformacije,srećom pa evropsko zvanicnici sami kažu tačno ono sto se dešava i jasno i glasno kažu NEMA EU za CG!!!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Uzmi šta,puče jadan. Šta tebe briga za Crnu Goru,vidi šta ćete sa Kosovom,Sandžakom…

Prc CG
Gost
Prc CG

Kosovo vam je tu kuca na velika vrata a u Sandžak se odavno vise ništa ne pitate,,Mrgude malo si pobrkao lončiće,posveti se ti milogorci i odbrani od Turaka i siptara mi smo svoji na svome.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Prijatelju, u Novoj 2020.god mnogo manje ozlojadjenosti, vise ljubavi i tolerancije ti zelim…

Marko
Gost
Marko

Speciajni rat je javna stvar i ne vodi se protiv Katnića lično več za cilj ima sprečavanje neke države da sprovede neke političke ciljeve. Katnić bi kao javna ličnost trebao da zna će svakako biti izložen kao funkcioner i javna ličnost raznim napadima i na to se mora naviknuti, a ne da kika. čim prestane biti to što jeste prestaće… Više »

rale
Gost
rale

Živio čestiti Crnogorče,
u naljepšim mogućim izrazima te riječi,
da je vječna Crna Gora
al tirjanstvu stanut nogom za vrat, dovesti ga poznaniju prava to je dužnost Vaša gospodine Katniću i znam daće to sprovesti,
nastavite

Floyd
Gost
Floyd

A moj rale, ne vrijedjaj crnogorstvo

VHS
Gost
VHS

Hibridni ratom se ciljaju slabosti u sistemu a vi ste svi klimavi kako moralno tako i institucionalno.

Marko
Gost
Marko

ne zelite vi u Evropsku uniju , to vise i vrapci znaju jer je Evropska unija puna pravila , zakona i propisa za sve a vama to ne odgovara jer radite mimo toga , no dobro je to . Jos nas je ostalo s mozgom ovdje u drzavu , niste bas sve pocerali losim socijalnim statusom

Serdar
Gost
Serdar

Šta reći za ovakve izjave od čovjeka koji je na visokom i važnom mjestu za državu !

Bnjj
Gost
Bnjj

Cg je bijeda od države i kada uđemo u Eu bićemo tamo sirotinja veća i od Bugarske i sa iseljavanjem dodatnim. Katnić selektivno radi i očigledne pljačke ne procesuira.

Joo
Gost
Joo

ti si srbijanac….sta tebe zabole za CG….svoga posla……

Mila
Gost
Mila

Zlotvorima nikad dosta

Podgorica
Gost
Podgorica

Katniću, neka de’

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Ovo ni pas sa maslom nebi mogao progutati

100
Gost
100

Ova prica je za djecu do 3 godine

Žaro
Gost
Žaro

Veliko poštovanje za gospodina specijalnog Državnog Tužioca Katnića !
Neka ti Bog da mahove i snagu !

Marko
Gost
Marko

hahahahahaha ja sam iznenadjen svaki dan koliko je poltronskih izraza i fraza a i samih takvih ljudi u CG . Bravo lepi Zaro

Žaro
Gost
Žaro

Maśa , ja jesam “poltron” svojoj državi i svom narodu i institucijama svoje države , a ne tuđoj državi i susjednom narodu kao neki što još uvijek idu po mišljenje avionom Vlade tuđe države ! I dobro vidim da se protiv moje države i njenih institucija vodi specijalni razne, i naravno da sam uz svoju državu i svoj narod ,… Više »

Jonuz
Gost
Jonuz

Ne smeta ti pamet zaro zarule

Send this to a friend