Hronika

Spriječen sukob u Rastocima: Kod jedne osobe pronađen magnum, municija i nož

Foto: UP

Nikšićka policija juče je uhapsila V.K. (24) jer je kod njega  pronađen revolver Magnum, četiri komada municije i nož na rasklapanje.

“Juče oko 17.00 časova pripadnici policije su u mjestu Rastoci, dok su obavljali redovne poslove i zadatke došli do saznanja da može doći do sukoba između više osoba, te su odmah izvršili kontrolu operativno interesantnih i sa njima povezanih lica, koji su se nalazili ispred jedne porodične kuće”, naveli su iz policije.

Na licu mjesta je zatečeno šest osoba, i tada je kod V.K. (24) pronađen revolver Magnum, četiri komada municije i jedan nož na rasklapanje.

“U odnosu na sva zatečena lica sprovedena je kriminalistička obrada, prikupljena su obavještenja od njih kao i većeg broja lica, izvršene su i druge procesne radnje u cilju utvrđivanja postojanja drugog krivičnog djela. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću V.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz Uprave policije.

Među privedenim  većina su registrovana kao počinioci krivičnih djela, “od kojih je jedno lice iz Berana registrovano kao izvršilac krivičnih djela protiv života i tijela sa najvećim stepenom društvene opasnosti.”

Tags

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Dusko koCociVasko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dusko ko
Gost
Dusko ko

Fina li nam je omladina samo bek su živi,dje ode ovo društvo Bože sačuvaj,svuda se nešto žuti a nidje ne stiže,djeca se prepuste sama sebi i tik toku,ulici dok su još u osnovnoj školi,i onda ne čude ovakve stvari,i onda djeca vaspitana iz normalnih porodica,stradaju od ovakvih kojih je nažalost iz dana u dan sve više,vide djeca bijesna kola,luksuzan život,i… Više »

Coci
Gost
Coci

Mislio da ide na Kosovo, pa kaze bolje dogodine

Vasko
Gost
Vasko

Narkomani dzabalebarosi, kockari…
U jad CG sa njima.

Send this to a friend