Hronika

Šta policija zna o slučaju obljube djevojčice u Plavu

Uprava policije ispituje slučaj obljube nad djetetom u Plavu, gdje je oženjeni muškarac i otac dvoje djece obljubio djevojčicu od 13 godina, i odveo je u svoj dom kao svoju drugu ženu. Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ukazao je na kompleksnost problema u ovom slučaju.

<<<Pedofilija u Plavu: Obljubio djevojčicu, pa je odveo kući kao drugu ženu<<<

On je saopštio da je 11. novembra baba prijavila nestanak maloljetne djevojčice.

“U odnosu na prethodna saznanja policija je otišla u na lice mjesta, gdje su je zatekli. Pozvali su je u OB Plav u prisustvu babe i službenice Centra za socijalni rad Plav. Saopštila je da se udala, da želi da živi sa njim i ako je neko nasilno odvede od njega da će nasilno dići ruku na sebe. Obavijestili su ODT zbog krivičnog djela vanbračna zajednica sa maloljetnim licem. Pripremaju se spisi za podnošenje krivične prijave protiv U.M. Djevojčica odlazi kući kod U.M”, rekao je Sekulović, na sjednici Odbora za za rodnu ravnopravnost.

Centar za socijalni rad juče je zatražio od OB Plav asistenciju prilikom razgovora psihologa sa maloljetnicom i eventualne predaje djevojčice babi.

“Pristala je da uđe u auto radi pregleda kod psihologa, ali se vratila kući kod U.M., nije htjela kod babe”,  kazao je Sekulović.

On je dodao da su spisi predmeta obljuba nad djetetom vraćeni u ODT Plav.

“Po nalogu VDT su uzeti izjave od lica koje mogu biti u vezi sa maloljetnicom”, kazao je Sekulović.

Podsjećamo, po zakonu Crne Gore bigamija je zakonom kažnjiva i zabranjena.

Slađana Đukanović

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
JovoSofijamikica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovo
Gost
Jovo

Šta reče psiholog za ovo dijete?
Kakve su ovo izjave?

Sofija
Gost
Sofija

Uvesti zakon da se svi pedofili kastriraju, to je jedino rješenje!!! Odu u zatvor, odleže godinu dana za silovanje i vrate se jos gori…!!!

mikica
Gost
mikica

haos,dno dna…kraj svijeta

Send this to a friend