Hronika

Stanković: Dokaza da sam korumpiran nema i ne može ih biti, tajming za ovo nije slučajan

Ivica Stanković

Tokom višedecenijske karijere bilo je više pokušaja moje diskreditacije. Nijesu uspjeli jer posao obavljam časno i pošteno. Neće uspjeti ni sada. Dokaza da sam korumpiran nema i ne može ih biti, poručio je danas na vanrednoj konferenciji za novinare Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković komentarišući snimak koji je juče objavio optuženi Duško Knežević, o navodnoj korupciji u VDT.

<<<Stanković za CdM: Na ovakvoj režiji pozavidjeli bi svi svjetski režiseri<<<

“Kao što sam rekao, riječ je o režiji kojoj bi pozavidjeli režiseri, poput Hičkoka”, kazao ke Stanković.

<<<Katnić: Vujošević je napustio Crnu Goru, član je kriminalne organizacije<<<

On je pozvao bilo kog građanina koji ima bilo kakav snimak njegove diskreditacije.

“Pozivam bilo kojeg građanina da ako ima dokaze da je potkupio Ivicu Stankovića da izađe u javnost sa tim. Ja sam siguran da takvih dokaza nema, niti ih može biti”, istakao je Stanković, i pozvao je Tužilaštvo da ispita da li se neko koristio njegovim imenom u ovom slučaju.

Stanković je kazao da tajming za ovo nije slučajan.

“Na pragu je v.d. stanje u Tužilaštvu. Možda neko želi nekoga da skloni. Tužilstvo je spremno da se izbori sa ovim”, poručio je Stanković.

Nakon toga Stanković je napustio konferenciju za novinare, jer je saopšteno da ima unaprijed preuzetih obaveza.

<<<Duško Knežević objavio navodni snimak o korupciji u Vrhovnom državnom tužilaštvu<<<

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić ja kazao da je “gospodin Stanković vrstan čovjek i pravnik, bez ijedne mrlje”.

“Sve ovo se dešava zbog ogromne količine novca koji smo mi blokirali, koji smo već oduzeli kriminalnim grupama”, naglasio je Katnić.

Foto: CdM

On je podsjetio da SDT sprovodi istragu protiv 128 fizickih i 150 pravnih lica u slučaju E-commerce Atlas banke.

Stanković neće podnijeti ostavku

Katnić je poručio da Ivica Stanković neće podnijeti ostavku.

“Ivica Stanković neće podnijeti ostavku, ja to znam, to smo se dogovorili, jer bi to bilo popuštanje. SDT već posjeduje značcajan fond dokaza. Ivica Stanković nema nikakvo svojstvo u ovom predmetu. Može jedino biti saslušan u svojstvu građanina”, poručio je Katnić.

S.Đ.

136

avatar
1000
81
55
0
 
119
CrnogorciSuSrbicrnogorac🇲🇽 EL_GordoBatoBokelj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Ne opterećuj se Stankoviću, ne može ti niko ništa! Bićete dovoljno na vlasti da će i tvoj slučaj zastarati.

Bato
Gost
Bato

Vidite li koja kola vozitte, koikompara trosite, kolika vam je imaovina , shvatate li da ste se otudjili od naroda i da ste zaboravili damo mi vas birali a ne vi nas i da narodu Crne Gore odgovarate za sve malverzacije koje morate dokazati da ih nema ili ima . Dok ste ovako mocni lako je vama a nam akoji… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

Svi će jednog dana odgovarati ne samo kao odbjegli lupeži i kriminalci već i kao veleizdajnici. Neće dugo uživati u slobodi i ulogi koju igraju, brzo će im poslodavci dati, kao nesposobnjakovićima, otkaz. Džabe se kriju iza tuđih državljanstava i para koje su oteli od građana Crne Gore stići će ih ruka pravde… Do tada neka vjerno služe i svakodnevno… Više »

Nishtica
Gost
Nishtica

Kako utece od pitanja novinara

Nenad
Gost
Nenad

Ne zna se ko je posteniji..davno rece jedan liberal ima 15 god..treba napustiti parlament i sve insritucije i na kraju ce se posvadjati medjusobno..evo pocelo je nego odje nema naroda..u svakoj normalnoj zemlji najmanje sto se ocekuje su ostavke..a da ne pricam o zatvoru..Draginja javi see

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Sto se on pravda narodu preko novina.neka se pravda pred zakonom.nece da prizna da je nedodirljiv ,iznad zakona nego prosipa lazni moral.nikad ovaj nece biti saslusan.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Samo narod moze maci ove vampire.e onda idu masovna hapsenja i rehabilitacija ove bijedne drzave.ja vjerujem i da su kafe kuvarice umijesane.

Krtola
Gost
Krtola

Zlatilo se jesti kriske

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Ti si pošten sigurno, no te napadaju. I posteno si sinovima zaradio kola od po 50 000 min… Ne sjekiraj se, ti znaš da je sve ok…

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Cojek je posteno krao, nije neposteno 😉

Bela
Gost
Bela

SDP i DRAGINJA JAVITE SE

Bnjj
Gost
Bnjj

Iza ovog Kneževića stoji neka moćna država ili organizacija evo 9 mjeseci otkad je optužnica podignuta nije u Cg, Milo i dio njegove elite izgleda da će na kraju završiti neslavno kad im međunarodni centri uskrate podršku, ironija sudbine Milo je radio za Zapad a sada će ga Zapad uništit da bi dokazao demokratiju to su radili sa mnogima Bin… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ako su Rusi Zapad- onda Zapad stoji iza ovog nesoja.. Svaki brav je dosad skontao da je nepismeni doktor nauka Di Kej prinudni ruski agent. Da Zapad ruši pronatovski orjentisanu vlast kako bi doveo antinatovske jurišnike- to samo ristogorski mozak može izdumati😕

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Neko stoji i ceka momenat da oduva gospodara jer je on samo obicna sporedna uloga.gotova mu je pita.sve se zna.

Rajka
Gost
Rajka

Haha, pa Dule vam je u Londonu bote. A šef ti je primio milione mita. A ti sendvič.

Bokelj
Gost
Bokelj

Kakav si ti general kad radiš za sendvič po portalima.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Zapad ne finansira DF vec Demokrate “Natovska Opozicija”, Zapad vec spreman za pad Djukanovica.

Bez pobjede
Gost
Bez pobjede

Naravno sa stoje jaki igrači. On je ove naše sluntove i upoznavao sa njima.

Kata Luković
Gost
Kata Luković

Još jedan stan Stan-koviću!

Moraca
Gost
Moraca

Ja mu vjerujem a vi ??? Aj bježi stankovicu bježi dok još možeš !

Bxdc
Gost
Bxdc

Ovo da ste oduzeli novac je jedina istina od tebe danas. Ali ne kriminalnim grupama, nego nama narodu Crne Gore, da bi se vozili dzipovi, kupovali stanovi… A djeca se lijece porukama i donacijama

Asprilja
Gost
Asprilja

Dule moj pošteni,ako si potplatio tužioca da opstruira istragu protiv tebe i tvojih firmi kao i da pusti na slobodu tvoje saradnike i tvog kuma,kako je moguće da ti je kumara još uvijek u pritvoru a istraga nije obustavljena? Dule moj pošteni…

Send this to a friend