Hronika

Stanković naredio provjeru: Da li je tužiteljka tražila da se zataška prebijanje Krstić

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, u čijoj se nadležnosti nalazi Osnovno državno tužilaštvo u Beranama, da provjeri postupanje tužiteljke Gorice Golubović u slučaju prebijanja Nikšićanke Jelene Krstić.

Ivica Stanković

<<<UZNEMIRUJUĆE: Nikšićanka pretučena na radnom mjestu u Beranama<<<

Naime, Nikšićanka Jelena Krstić, koja je krajem prošlog mjeseca brutalno pretučena na radnom mjestu u Beranama, tvrdi da joj je tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama Gorica Golubović savjetovala da oprosti Muhamedu Ramusoviću što je pretukao i da demantuje navode koje je nakon zlostavljanja koje je preživjela iznijela u medijima.

Krstić, FOTO: Dan

<<<Tužiteljka tražila da se zataška prebijanje?<<<

Prilikom napada na Krstić, Ramusović je bio u alkoholisanom stanju. Njega je policija nakon napada privela i podnijela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, ali ga je nakon saslušanja Tužilaštvo pustilo da se brani sa slobode. Uhapšen je tek nakon par dana.

Potom je pod pritiskom javnosti Stanković naredio da se ispita postupak Osnovnog tužilaštva u Beranama povodom ovog slučaja.

<<<Stanković traži provjeru beranskog tužilaštva zbog prebijanja Jelene Krstić<<<

“Po nalogu Stankovića rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju nedavno je preispitivao odluke Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama u ovom predmetu. Nakon toga je donijeta odluka o zadržavanju, predložen je pritvor i podnijet optužni predlog protiv Muhameda Ramusovića iz Berana okrivljenog za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu Jelene Krstić”, saopšteno je iz Tužilaštva.

S.Đ.

16

avatar
1000
15
1
0
 
15
crnogoracBoskoGagisloboBnjj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Ovo je posao za VDT-a? Izgleada nas smatraju totalnim glupacima.

Bosko
Gost
Bosko

Ovo lici na onaj film , povuci prijavu a Djura ce ti oprostiti sto te tukao

Bosko
Gost
Bosko

E moja Krsticka nasla si crkvu da se molis

slobo
Gost
slobo

Znaju se razultati istrage,ne moze protiv svojeg kadra

Bnjj
Gost
Bnjj

Na.kraju će i ova đevojka ispasti kriva ka i svi zviždači u Cg, jer ođe ako praviš nezakonito ponašanje i korupciju nagrbusiš

amo
Gost
amo

Bice kao i uvijek tresla se gora,rodio se mis.Ko im sto moze.

Istocno
Gost
Istocno

Nasilnici koji biju zene bez razloga pravac u zatvor na godinu dana. Pod razlogom smatram da je muskarac prvi napadnut od strane neke zene.

Bnjj
Gost
Bnjj

Jedino rešenje za Tužilaštvo je prijevremeno penzionisanje i otkazi za kompletnu strukturu. Bivši presjednik Gruzije Sakašvili je od Gruziake policije koja je bila najkprumpiranija institucija napravio ponos te države, znate li na koji način u 1danu kolektivno je otpušteno na desetine hiljada ljudi u policiji

Bnjj
Gost
Bnjj

Tužilaštvo je najkprumpiranija institucija u Cg, ova pljačka nebi bila moguća da imamo Tužilaštvo.

Lipovo
Gost
Lipovo

Tuzziteljka je u pravu, ONI su nam donijeti Drzzavu, ne njega.

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

SRAMOTA, VDT ispituje sa li je doticna zrazila zataskavanj slucaja . PA GOSPODINE STANKOVICU VASA JE DUZNOST DA ISPITATE IMA LI OSNOVE DA SE SPROVEDE SLUCAJ U OBA SMJERA , KO DAHE ILI KO UZIMA …OBO CASE PONASANJE JE RAVNO GLUPOSTI. NIJE NI CUDO STO U CG nista ne funkcionise kad vi napadnutoga napadate da dikazuje nedokazivo SRAMOTA KO VAM.JE… Više »

Košuta 4 stana
Gost
Košuta 4 stana

Da se Golubovićki pod hitno da stan i dva kredita!

Gagi
Gost
Gagi

I malo “obraza”obavezno Kosuta 4 stana,ma ce joj to tesko “prijenuti”na vec IZLIZANI.

Yoyo
Gost
Yoyo

Smijeniti sve u Tuzilastvu Berane, a da krivicno odgovaraju svi koji su direktno ili indirektno upleteni u ovu aferu! Dokle vise ovako! Dosta je bilo!

Joo
Gost
Joo

Ta tuziteljka ne odgovara srbijancima i kriminalcima, a posebno bizMismenima tamosnjim…..nikome se ne savija….radi svoj posao savesno vec decenijama….ali ima novopecenih koji bi svoje na njeno mesto…..one koje mogu lako da kontrolisu……

Luseri u regiom
Gost
Luseri u regiom

Ovaj počeo da radi, na kraju mandata

Send this to a friend