Hronika

Starleti Tamari Đurić prijeti zabrana ulaska u Crnu Goru

Atraktivnoj starleti Tamari Đurić, prijeti zabrana ulaska na teritoriju Crne Gore zbog, kako prenose beogradski mediji, povezanosti sa kriminalnim miljeom u našoj zemlji.

Kako izvor Kurira otkriva, crnogorske službe bezbjednosti sumnjaju da je ona u bliskom kontaktu sa jednim odbjeglim vođom „škaljarskog klana“.

“Tamara Đurić, prema informacijama koje su prikupljene, nedavno se sastala sa prijateljima odbjeglog Podgoričanina. Donedavno je bez problema ulazila u Crnu Goru, ali već prilikom sljedećeg pokušaja, mogla bi da je dočeka rampa pod sumnjom da je bezbjednosna prijetnja po državu Crnu Goru”, prenosi Kurir riječi izbora iz Crne Gore koji je upućen u priču.

Prema njegovim navodima, čovjek sa kojim se Đurićeva viđa jedan je od trenutno najmoćnijih ljudi u crnogorskom podzemlju, koji je prošle godine napustio tu državu i od tada mu se gubi svaki trag. Navodno, neko vrijeme je boravio u Beogradu, ali je njegova trenutna lokacija nepoznata jer se vjeruje da je sa lažnim dokumentima napustio i Srbiju.

“Njegovo ime dovodilo se u vezu sa brojnim likvidacijama kako u susednoj državi, tako i u Beogradu. Sumnja se da su on i starleta već dugo u ljubavnoj vezi”, objašnjava izvor.

Đurićeva bila je nedavno očevidac kriminalnog obračuna u Beogradu, kada je likvidiran njen dobar prijatelj narko-diler Luka Radulović. Tamara je tada saslušavana u policiji, ali nije mogla da pomogne u otkrivanju ubice jer nije vidjela ko je ispalio hitac.

“Umro mi je na rukama”, rekla je Tamara.

Atraktivna crnka poznata je po učešću u rijaliti šou programima, modelingu, a započela je i pjevačku karijeru tako što je snimila dva singla.

Tamara je jedna od najpopularnijih starleta u Srbiji i tabloidna zvijezda o kojoj su do nedavno mediji pisali da je zamalo preminula zbog loše izvedene plastične operacije na zadnjici.

Podsjetimo, njena koleginica i prijateljica Soraja Vučelić, juče je deportovana u Crnu Goru jer joj je zabranjen ulazak na teritoriju Srbije zbog, kako se navodi, povezanosti sa kriminalnim miljeom iz naše zemlje.

Inače, Đurićeva i Soraja imaju zajedničku fotografiju upravo sa ubijenim Radulovićem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
roko
Gost
roko

Zalosno je ono drustvo ukojem jedna k…. (STARLETA) postane prominentna licnost pamediji bruje

Sss
Gost
Sss

Oko za oko, tamara za soraju :)))

Zasto
Gost
Zasto

Zasto se ovi skobalji zenski ovako potenciraju?

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Da je neka normalna djevojka nebi ovoliko pisali, GLUPOSTI!

Zaratustra
Gost
Zaratustra

Tako je!!!Ovo su kontramjere zbog Soraje. Za jednu našu starletu-dvije njihove. Liči na diplomatski rat:)

Ćotek
Gost
Ćotek

Mi, normalni gradjani ove države smo oštećeni za ovu odluku. Mislim da bi naše nezavisno sudstvo moglo da preispita vlastite odluke i omogući ovoj finoj djevojci da udje u Crnu Goru i nastavi svoj misionarski rad. Kad su dozvolili Džomiću mogu i Tamari!
Pravda za Tamaru!!! 😻😻😻

JA pa JA
Gost
JA pa JA

Treba je pustiti na Kim Dzong Una

Cdm
Gost
Cdm

Meni je kuca imedju granicnih prelaza. Mozete obje kod mene

Nikola ba
Gost
Nikola ba

I kod mene u Berane mogu da dodju i Soraja i Tamara.da jedu i piju i da radimo jos neke stvari.niko nece znat da su tu.to im ja garantujem…

Pesja
Gost
Pesja

Micite ove lutke na naduvavanje iz medija,na sta ovo lici

Damir
Gost
Damir

A dje sad kad krece sezona jahti…ccc…

Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Nece te mi to ucinjet

Pol
Gost
Pol

Najbolje je za strlete Seselj rekao- u moje vrijeme su ih zvali k…. ili pros…….E sad ovo prvo je bilo previse prosto,dok je ovo drugo previse dugo,te onda dadose ime starleta.

Ljuta
Gost
Ljuta

a sto je Seselj rekao za mila?

roko
Gost
roko

pobogu vas kumim zar je doslo vrijeme dase jos o dro…ma raspravlja

russ
Gost
russ

…a ko ovo pušta iz kuće…

Zlocko
Gost
Zlocko

Ne mogu da vjerujem da se ovim matracima paznja posvecuje i o njima se pise.soraju znam jos kao klinku iz bara vozom je dolazila da izade u pg,starlete moderno i za paznju svaka cas novinari.

Pol
Gost
Pol

E kuku nama sta dozivjesmo!Odma odgovor cg vlade..pa dje da nam Soraju diraju!haha..e i treba da nas nema kad smo ovakvi.U srecnim zemljama ovo u zatvor ili na lomacu.Gadluk!

Send this to a friend