Hronika

Suđenje za ubistvo Medina: Advokat optuženih traži izuzeće tužioca

Vladimir Ulama

Advokat Branko Anđelić, optuženih za ubistvo Nemanje Medina 8. jula 2016, Vladimira Ulame i Darka Mijovića, tokom današnjeg suđenja zatržio je izuzeće tužioca Željka Tomkovića.

<<<Nastavljeno suđenje za ubistvo Medina, Ulama tvrdi da ne zna latinicu<<<

Kao obrzloženje za ovakav zahtjev Anćelić je kazao da je njegov branjenik Ulama, prvostepenom presudom kolašinskog Osnovnog suda kažnjen zbog prijetnji Tomkoviću.

Tom presudom je osuđen na pola godine zatvora zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Anđelić je danas uputio prigovore na izvještaje ljekara vještaka o povredama okrivljenog Mijovića u predjelu desne podlaktice od 16. jula 2016. godine, u kojima se navodi da je riječ o opekotini.

Advokat je tvrdio da ta povreda nije opekotina već oparotina.

Vještak Nemanja Radojević je istakao da prilikom opekotina otvorenog plamena dolazi do osmuđivanja ili potpunog uništenja dlake, dok kod oparotine ne dolazi inicijalno do oštećenja dlaka.

“Na jednoj od fotografija iz dokumentacije, koja se odnosi na povrede u predjelu desne podlaktice, vidljivo je da je koža tamnije boje i u tom dijelu ima dlaka”, naveo je Radojević.

Anđelić je nakon njegovog izjašnjenja primijetio da je vještak isključio mogućnost da je povreda nastala dejstvom vatre, jer bi dlake bile potpuno ili djelimično uništene.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
indira
Gost
indira

a treba jer ova bagra od ulame cuda radi u zatvor cudovise u samicu 40 god

Jovan
Gost
Jovan

Ovi momci ako su išta krivi treba ih najstrožije kazniti,medjutim,prateći sve ovo imam utisak da ovi momci sa ovim djelom nemaju ništa…

Send this to a friend