Hronika

Suspendovan radnik tivatskog aerodroma koji je pretukao kolegu

Službenik Aerodroma Tivat S.V. protiv kojeg je policija podnijela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda svom kolegi M.L., suspendovan je sa posla i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

<<<Radnik tivatskog aerodroma pretukao kolegu pred putnicima>>>

Kako u istakli, Aerodromi Crne Gore imaju nultu toleranciju kada su ovakve i slične situacije u pitanju a vjerujemo da će nadležni državni organi utvrditi odgovornost svih aktera incidenta koji se dogodio juče ispred Aerodroma Tivat.

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv radnika tivatskog Aerodroma S.V. koji je juče poslijepodne pretukao sezonskog radnika M.L.

Tuča se, kako prenosi Radio Tivat, odigrala pred putnicima tivatske vazdušne luke, a M.L. je sa potresom mozga primljen u risansku bolnicu.

Nakon što je Osnovno državno turžilaštvo kvalifikalo djelo, Odjeljenje bezbjednosti Tivat je po službenoj dužnosti protiv S.V. podnijelo krivičnu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

M.L. je nakon pregleda u bolnici Risan otpušten na kućno liječenje.

M.D. 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
mitarsomidani
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mitar
Gost
mitar

no sto,ti za stalno tu on dosao samo tri mjeseca nece I tvoje I njegovo da radi….curice drzavni vrati makar clansku..nemoj prekomandu na golubovce…

somi
Gost
somi

Evo sad upraznjeno mjesto za neke koji su konkurisali a nikad nijesu dobili odgovor

dani
Gost
dani

Postaje polako zemlja ludaka

Send this to a friend