Hronika

Svetozar Marović nema državljanstvo Srbije, a nije ga ni tražio

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije danas su demantovani navodi da je Svetozar Marović dobio državljanstvo Srbije.

“Apsolutno su neistiniti navodi da je bivši predsjednik SCG Svetozar Marović dobio državljanstvo Republike Srbije”, saopšteno je iz srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

>>Srbija ne da Svetozara Marovića Crnoj Gori<<<

Danas su mediji objavili izjavu beogradskog advokata Boža Prelevića kazao je da po zakonu Srbije Marović  ne može da bude izručen Crnoj Gori gdje je osuđen na zatvorsku kaznu, jer ima državljanstvo Srbije.

“Zarad istinitog informisanja javnosti saopštavamo da Marović niti je državljanin Republike Srbije, niti je štaviše podnio zahtjev za sticanje državljanstva Srbije”, navode iz MUP-a.

Ministarstvo pravde Crne Gore poslalo je 25. aprila u Srbiju zvaničan zahtjev za izručenje Marovića, koji je pravosnažno osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

<<<Crna Gora ponovo traži da Srbija izruči Svetozara Marovića<<<

Srpsko Ministarstvo pravde primilo je 30. aprila zahtjev Crne Gore za izručenje Svetozara Marovića, kao i zahtjev da njegov sin Miloš Marović kaznu na koju je osuđen u Kotoru izdržava u Srbiji.

<<<Srbija primila zahtjev za izručenje Svetozara Marovića<<<

B.M.

32

avatar
1000
21
11
0
 
25
LjutaR. SrpskaDejo milijarderZoranC vitamin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Pa sto ga drzite pod strazom da se ne vrati u svoj Grbalj i svoju CG koja ga je izdala?

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Ja cisto godišnje zarađujem 50 miliona eura imam robota ja sam japanac.

Oktopus
Gost
Oktopus

Nema ni slovo R, a nije ga ni tražio! Ni Milo, ni Fićo, ni pola od ovih Sedam seketara SKOJ-a!

Goran
Gost
Goran

Evo ja sam iz Srbije, kolika buka oko ovog Sveta samo, naš si ili nisi, oće li ga ovi oli neće što će on nami ili njima imal nekije para a nem kod sebe, što ćemo sa Svetom?

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Pa treba ga isporucit, ne znam sta se mi mesamo u porodicne lopovluke … Nego je nekog podmazao i u Srbiji garant.

piko
Gost
piko

ja vas zamolih jutros(nijeste objevili)da ne iznosite proizvoljne info.nego da provjerite sve i pitate sud Srbije a ne advokate…a bombastican naslov je tek smijurija…uozbiljite se malo

Lion
Gost
Lion

Dogovor Mila i Vucka, da se Marovic ne dira.

Bljak
Gost
Bljak

Što pravi jada od sebe. Što ne odsluži kao čovjek i gotovo. Kad završi, može i u Budvu i gdje god hoće, a milioni ga čekaju u bankama, niko mu ih i ne traži.

Globovanje
Gost
Globovanje

Mozda je ipak planirao da odlezi kaznu u CG , posto ako bi imao drzavljanstvo Srbije a morao da odlezi kaznu svakako , to bi mu bila otezavajuca okolnost pri dobijanju benefita koje dobijaju zatvorenici koji su drzavljani Crne Gore , kao npr . vikendi i ostalo sto sljeduje svakoga po zakonu po odsluzenju odredjenog dijela kazne …

Aaaa
Gost
Aaaa

Neka on vrne pare !!!
Nas dobri Svetooo

Gugi
Gost
Gugi

Ovo sto ga Srbija ne izrucuje je bila molba Sveta kad je pozvao Rista u Spuz da ga posjeti,a koliko ga je kostalo to kod Rista mozda nekad saznamo. Sve je biznis i interes dragi moji!

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Čisti li ovo sveto suzu 😆

Ljuta
Gost
Ljuta

Čisti ali od smijeha

Flojd
Gost
Flojd

Što su svi navalili na Sveta poštenoga, džabe mu milioni kad ga prozivate svaki dan pa ne može da uživa i na miru troši.. evo pade u depresiju, oće da se objesi..

Radza
Gost
Radza

ajde vise se izgubite sa ovim i o ovome , sto se sprdate sa narodom tu i perete usta . Da hoce neko nekoga da uhapsi uhapsio bi ga , i da je za nekim potjernica bio bi izrucen . Kako nije sramota i vlast a i vas medije da mislite za narod da je kompletan budala do budale .… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ljuti se na Vučića, što na nas ostale galamiš. Sad si me rastužio baš😪

Ljuma
Gost
Ljuma

Vrati se kuci.

Jovan
Gost
Jovan

Ako bi ikako visokoprosveceni mitropolit Crnogorsko primorski mogao da stupi u fizicki kontakt sa S.Marovic da ga obavezno ispovjedi,a posle toga da Svetozar ispovjedi njega jer je u sustini najbitnija VJERA a ko je nema ukopao je svoje blago i ide pravo …👿👿👿👿👿👿

Send this to a friend