Hronika

Tokom noći u Podgorici izgorjela dva automobila

foto: ilustracija

Podgorički vatrogasci preksinoć su gasili požare na dva automobila. Požari su izbili u podgoričkom naselju Donja Gorica i na Bulevaru Save Kovačevića. U nastalom plamenu automobili su potpuno uništeni. Povrijeđenih, srećom, nije bilo.

Preliminarni rezultati istrage ukazali su na sumnju da je požar na vozilu u Donjoj Gorici podmetnut. Ipak, vještak za požare, eksplozije i havarije tek će da sačini nalaz, kojim će definitivno utvrditi uzrok požara.

Za vozilo koje je gorjelo na Bulevaru Save Kovačevića nije isključena mogućnost da je došlo do samozapaljenja.

U momentu izbijanja požara vozila su bila parkirana. Vatrogasci su po pozivu izašli na lice mjesta, a ubrzo su ugasili plamen. Ipak, na oba vozila nastala je veća materijalna šteta.

Iz Uprave policije nisu se oglašavali ovim povodom.

Prema saznanjima Dana, podgorički inspektori došli su do sumnje ko je odgovoran za podmetanje požara na vozilu “reno megan” u Donjoj Gorici, a koji je vlasništvo Podgoričanina V.M.

Odmah nakon podmetanja požara policija je uhapsila M.D. u momentu bjekstva, koji se sumnjiči da je bezinom polio i zapalio vozilo. Na teret mu je stavljeno krivično djelouništenje tuđe stvari. Utvrđeno je da osumnjičeni, kao ni vlasnik vozila nijesu lica sa kriminalnim dosijeom, te da nije u pitanju kriminalni obračun.

Tokom prethodne godine takođe je bio veliki broj podmetnutih požara. Ipak, većina tih djela ostane nerasvijetljena, budući da se u nastalim požarima unište svi tragovi. Tako su službenici Uprave policije tokom prethodne godine zabilježili čak 104 slučaja podmetanja požara i aktiviranja eksplozivnih naprava.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Sinoć su deboto mirovali.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Врућине су велике али произвођачи би требли квалитетније материјале за изолацију користити. Требло би направит статистику најчешће изгоријелих возила у ЦГ па произвођачу послати приговор.

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Francuska i ispostava Dacia.

Slavko
Gost
Slavko

Ovo se nije desavalo ni u Albaniji prije 20 god. Sigurnim korakom za DPS!

Joxim
Gost
Joxim

Uhvaćen izvršilac u Donjoj Gorici,a vještak je kao u nedoumici.

Dule
Gost
Dule

Cetinje drzi rekord, 6 za noc. Prvi na tabeli sa 18 bodova,niksic i podgorica se bore za drugo odnosno trece mjesto koje vodi u evropu….na dnu tabele je petnjica koja ima 0 bodova.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Situacija na nivou.sigurnim korakom.

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Citas li u Srbiji sta se dogadja?

●●●
Gost
●●●

Sto nas briga za Srbiju,mi smo u CG!

Send this to a friend