Hronika

Trinaestogodišnjak polomio nos godinu mlađem dječaku

Nikšić

Nikšićka policija je u prethodnom periodu rasvijetlila tri krivična djela teška tjelesna povreda i podnijela prijave protiv dvije osobe, dok je treća, koja je počinila ovo djelo krivično neodgovorna zbog uzrasta, piše Pobjeda.

Prijava je podnijeta protiv S. J. (22) iz Nikšića zbog sumnje da je nanio teške povrede V. P. (37).

Kako je kazao povrijeđeni, napadač ga je udario metalnim boksom, zbog čega mu je ukazana pomoć i konstatovane povrede lom nosa sa dislokacijom.

Nikšićka policija rasvijetlila je i napad na dvanaestogodišnjaka.

“Dječaka je fizički napao trinaestogodišnjak koji mu je polomio nos. Međutim, kako je riječ o mlađem maloljetniku on neće krivično odgovarati”, saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten tužilac koji se izjasnio da se radi o krivično neodgovornom licu zbog uzrasta. Sa događajem je upoznat i Centar za socijalni rad u Nikšiću.

Krivična prijava podnijeta je i protiv J. M. zbog sumnje da je P. P. (28) iz Nikšića nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture zigomatične jagodične kosti.

“Službenici Interventne jedinice Centra bezbjednosti Nikšić su obavljajući redovne poslove uočili narušavanje javnog reda i mira u jednom parku i zatekli P.P. kako leži na travnjaku sa vidnim povredama glave, a da su J. M. zatekli na licu mjesta i priveli ga. P. P. je zadobio više tjelesnih povreda u predjelu glave i tijela, gdje je usljed ozbiljnosti zdrastvenog stanja u kojem se nalazio prevezen u KCCG”, dodali su u policiji.

O događaju je obaviješten državni tužilac.

5

avatar
1000
4
1
0
 
4
LolMatijaNikolaEL_GordoJovanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Matija
Gost
Matija

Ja se udarih u nogu ocu li biti na cdm _u? :)))

Lol
Gost
Lol

Hahhaahhaah dobra..koliko smo se mi tukli kao djeca pa se nikad po novina nije izbacalo..

Nikola
Gost
Nikola

Ovo se po srednjim skolama u Pg često dešava pa ne izadje u novine, uopšte mi nije jasno objaviste ovo

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Niksic tebra 😉

Jovanka
Gost
Jovanka

Kakvi su Niksicani, rodjeni su za teske tjelesne povrede…

Send this to a friend