Hronika

Troje povrijeđenih u udesu kod Sutomora

U udesu koji se poslije ponoći dogodio na putu Sutomore-Bar povrijeđene su tri osobe, saopšteno je CdM-u iz OKC-a Uprave policije.

FOTO: Instagram Podgorički vremeplov
FOTO: Instagram Podgorički vremeplov

U nezgodi su učestvovala dva vozila.

FOTO: Instagram Podgorički vremeplov

“Udes se dogodio u mjestu Brca, kod pekare “Montenegro”. Povrijeđeni nijesu životno ugroženi”, kazali su CdM-u iz OKC-a.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jasminka
Gost
Jasminka

Da li je nekome palo na pamet da napise inicijale povredjenih ili objavi tablice auta… a ne “gatamo”ko je i sto je i kako je… Boli vas novinare briga brine li ko za koga!!! Bitno je da za “kriminal” objavljujete abecede i azbuke… BRUKA!!!

Filip92
Gost
Filip92

Ma koja stara kola brz klime,abs-a i slicno,ja lično video kad se Mercedes zakucao u Hyundai-a,prešo Merdžo u desnu traku,preticao sve što je bilo na putu,škripele su gume i kocio do samog sudara,a kočio je sigurno 50 metara,zaleteo ga baš,koliko je vozio ne znam i to neću da pričam o tome,ali sigurno mnogo brzo jer ga je srubio do prednjeg… Više »

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

Zabranit auta stara po 30 i kusur godina da se voze ako ne cijele godine ada onda u ovaj spic.. zabranit golfove jedinice dvojke i trojke nemaju abs, nemaju klimu, nemaju ni servo cak neki, a onda imate jugo iz 78 poneki.. old tajmeri samo na odredjenim deonicama a ne zapuca sa bubom iz 54 godine do bara ili ulcinja… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Kod tebe u Gnjilanu su novija vozila?

Acm
Gost
Acm

Ja dok sam bio u crnu goru na odmor, istraumirao sam se od vozaca i motorista. Preticu ne daju ti na prehitevalni pas prednost, motoristi upadaju sa leve i desne strani haos,moja preporuka je da vise ima policije na cestama i radara.

Ovojehaos
Gost
Ovojehaos

Da li je nekome stalo da napravi zaobilaznicu za primorske opstine?

Sefket
Gost
Sefket

Da li je ikome stalo da provjeri kako ovi nesrecnici dobijaju vozacke dozvole.

Send this to a friend