Hronika

Tužilac Radonjić, optužen za zelenašenje, privremeno udaljen sa posla

Tužilački savjet je donio odluku da se Grujo Radonjić, državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, privremeno udalji od dužnosti vršenja tužilačke funkcije, do okončanja krivičnog postupka protiv njega, piše na sajtu Tužilaštva,

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru podiglo je optužnicu protiv tužioca Višeg državnog tužilaštva Gruja Radonjića, koji se tereti za krivično djelo zelenaštvo.

<<<Tužilac Radonjić optužen za zelenašenje<<<

Kako su mediji ranije objavili, Radonjić se sumnjiči da je počinio krivično djelo zelenašenje, a postupak protiv njega pokrenulo je Specijalno državno tužilaštvo. Međutim, kako su ocijenili da u radnjama Gruja Radonjića, koji obavlja funkciju tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, nema elemenata djela iz njihove nadležnosti, predmet je ustupljen Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U okviru istrage u ovom predmetu, pripadnici Specijalnog policijskog tima pretresli su stan i kuću u vlasništvu Gruja Radonjića. Specijalni policijski tim je obavio pretres stana koji Radonjić koristi u Podgorici. Navodno, iz objekata koje koristi izuzeta su određena dokumenta, a zaplijenjen mu je i telefon.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smješak
Gost
Smješak

Što učinje crni Grujo??? Ha-ha

Vox
Gost
Vox

Maksimalna kazna , za nauk drugima.

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Ovi sto su zaduzeni za vodenje i cuvanje drzave su glavni kriminalci u njoj , njima je sve dozvoljeno jer su zasticeni funkcijom.Kuda vodi ovaj put nasu drzavu i gradane ,svakim danom sve vise niz stranputicom ,docekasmo vecu izdaju od one 1918 sada izgucismo drzavu i narod.Niko je ne opljacka i ne srusi ugled kao ova fukara

Kos
Gost
Kos

sta ce grujo bez telefona

Realno
Gost
Realno

Kako je krivicne prijave odbacivao on zna……sve dodje na svoje Grujo i OVO CE VJERUJ……

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

ovdje je sve nelegalno toliko postalo uobicajno da se davanje na kamatu odvija od strane covjeka koji treba da kaznjave i krivicno goni ljude koji se slicnim bave hahahahahahahaha … totalni raspad moralnih vrijednosti

Tabija
Gost
Tabija

Imate policijo i tužilaštvo u Baru zelenaša koliko hoćete,predvode ih Nikolic(Četka)i Stamatovic,pola bara su ojadili zašto ih štitite…da je pravna država odavno bi bili u zatvoru….dokaza ima protiv njih koliko hoćete a niko ništa ne radi,o čemu se radi?

I tata bi sine
Gost
I tata bi sine

DAJU PROCENAT OD ZARADJENOG I TAKO SE STITE.

Vaše Ime
Gost
Vaše Ime

A Jovan Cetinjski, grobar cetinjskog DPS-a zajedno sa kompletnim prethodnim lokalnim rukovodstvom

Mrki
Gost
Mrki

Zapitajte se sto radi bivsi pisar i konobar,a sadasnji sudija Kotorskog suda..kuca,vikendica,plac..i tako dalje.

Ćotek
Gost
Ćotek

Završiće kao koleginica mu, Romina.. biće da mu plaćamo duševne bolove, kao nekad onu pomadu što se dokaza da je greškom zamijenjena. 😭😭😭😭😻😽

nenad
Gost
nenad

Nigdje u svijetu se ne bi mogla dogoditi Romina, osim kod nas. Nije važna vrijednost, ona je krala i to je svuda dovoljno da ne može biti tužilac. Svuda, ljudi koji štite zakon, ako ga prkrše (u ovom slučaju kradu) automatski prestaju da budu zaštitnici zakona. Ako običan građanin u samoposluzi ukrade čokoladicu, oduzmu mu je i puste ga kući,… Više »

Marko
Gost
Marko

Grujo je dobar covjek i gospodin. Cast mi je da ga poznajem, a vi sitne i jadne duse mozete samo da placete.

Hoze
Gost
Hoze

Moja krupna duša se smije.

Zorica
Gost
Zorica

Slazem se da je Grujo izuzetno dobar covijek i sigurno da nema nikakve krivice. Zelim mu sve najbolje i da nastavi sa radom.

Vojo
Gost
Vojo

Malu ti je kamatu naplaciva

Sasa
Gost
Sasa

Mora da ti se nasao sa gotovinom kad ti je bilo hitno… Ne mlati.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kako mu se uvlače sigurno su mnogi iz tužilaštva i suda bili sa njim u kombinacijama …

Kamata
Gost
Kamata

A, čuveni Milan S., zvani Dragan, iz Nikšića, pa još dipl. pravnik i bvši službenik studentskog doma???

mila
Gost
mila

Ne objavljujete mi komentar o “crnoj kutiji” i posljedicama njegovog zelenašenja? To što vam pišem nije tajna u Nikšiću, samo se pitam ima li Nikšić tužioce i službe koji vide sve što Milan radi i ništa ne preduzimaju protiv njegovog nezakonitog rada.

Montenegro
Gost
Montenegro

Svi znaju da se ubi od para zelenasenjem

Ljuta
Gost
Ljuta

Osim katnica i stankovića svi su izgleda to znali

Montenegro
Gost
Montenegro

Najbolje da nije. Zapitajte se sta radi Rifat Hadrovic iz Bijelog Polja

Ljuta
Gost
Ljuta

Bavi se volontiranjem no čim drugo?

Send this to a friend