Hronika

Tužilaštvo formiralo predmet zbog reizbora Raonića

Boris Raonić/ Foto: Screenprint Portal RTCG

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom odluke Savjeta RTCG-a da ponovo imenuje Borisa Raonića za generalnog direktora Javnog servisa, potvrđeno je CdM-u iz ODT Podgorica.

<<<Pravna služba RTCG: Sigurni u ispravnost odluke, Tužilaštvo da odmah donese odluku<<<

Savjet je u četvrtak ponovo na čelo javnog servisa postavio Raonića iako je prethodno Viši sud njegovo imenovanja proglasio nezakonitim.

<<<Boris Raonić ponovo izabran za generalnog direktora RTCG-a<<<

U Media centru su nakon reizbora Raonića saopštili da su predsjednik i četiri člana i članice Savjeta RTCG-a sproveli pravno nasilje.

<<<Media centar: Članovi Savjeta RTCG reizborom Raonića sproveli pravno nasilje<<<

Takođe, Institut za medije je saopštio da ponovnim imenovanjem Raonića, i pored pravosnažne presude Višeg suda da je on nezaknito imenovan na tu dužnost, članovi koji su podržali takav izbor, doveli su u sumnju javnost čije interese zastupaju u medijskoj kući od ključnog značaja za demokratizaciju društva.

Viši sud u Podgorici donio je pravosnažnu persudu da je Boris Raonić u avgustu 2021. godine nezakonito izabran za generalnog direktora Javnog servisa RTCG.

23

avatar
1000
17
6
0
 
21
HuremZeljkoAmerGarnieTamara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hurem
Gost
Hurem

Aj sa srećom,hoće li raonicevi glasači vracat nezakonitu dobit za ove godine koliko je bio u javnom servisu?Red bi bio kad ga već podržavaju da i oni učestvuju ,a trebalo bi ispitat kako su i oni tu dje jesu.Advokati i pravna sluzba javnog servisa je za priču i smijeh njihovo tumacenje presude je :može bit ovako a može i onako.Tutin… Više »

Zeljko
Gost
Zeljko

Savjet se pokazao kao ne efikasan i poltronski .

Amer
Gost
Amer

Pa sad nema dps-a da bi se ovo prepisalo dps-u .

Garnie
Gost
Garnie

Naod Zorić, da se odma uhapsi zajedno sa Raonićem. Koliko mora čovjek biti loš? Koliko, pa da covjek prihvati poziciju za koju je sud donio presudu da je ne zasluzuje, da je nezakonit izbor? Da ima išta ljudsko u sebi ovaj Raonić bi sam podnio ostavku. Kakve neljude je ova zemlja izrodila to je nevjerovatno. Ovo je u školu išlo… Više »

tetka of canada
Gost
tetka of canada

kako su svi isti kad se dokopaju fotelje

Virus
Gost
Virus

Nema ništa od toga

Milos
Gost
Milos

Da li je negdje dostupna biografija (CV) Borisa Raonica?

Edw
Gost
Edw

Da vidimo gdje je kupio fakultet?

Ljubiša
Gost
Ljubiša

Okle, krije ka zmija noge

Arhitekta
Gost
Arhitekta

E fino. Mrka kapa.

Cako1
Gost
Cako1

Po pogledu osobu prepoznas…

Tamara
Gost
Tamara

U njegovom slucaju, SDT bi trebalo da radi!

Andrija
Gost
Andrija

Raonikije I da ima i mao casti dao bi OSTAVKU, ali je njemu i njegovim sponsorima vazna RTCG tako da ce on tu sve ostati dok sud ne naredi da KUPI PRDNJE!

Poznavalac
Gost
Poznavalac

Raonikije I je na portal RTCG doveo svoje administratore – janjičare sa drugih tajkunsko/svetosavskih medija koji ni za živu glavu ne puštaju negativne komentare o svojem šefu.
Doći će i tome kraj, zar ne?!

Tamara
Gost
Tamara

Sad svi koje je nezakonito degradirao da ga pojedinacno tuze. Ima Boga, Raonicu!

dpero
Gost
dpero

Ukinuti ovakav savjet, formiraati novi iskljucivo od novinara koji imaju iskustvo i ne pripadaju partijama a ne od neznalica i placenika jer je ovo servis svih gradjana!

Tamara
Gost
Tamara

Savjetnik i pravnik Micovic su korumpirani od strane Raonica. Svi da odgovaraju za kriminalno udruzivanje radi vrsenja krivicnih djela (jer ih je u RTCG koliko hoces). Prije toga im odrediti pritvor da ne uticu na svjedoke i usaglasavaju price.

tetka of canada
Gost
tetka of canada

tika taka litijaneri

Virus
Gost
Virus

Hahahahahahaha, a čemu se nadaš povratku DPS-a ?

Sanja
Gost
Sanja

Tužilaštvo treba, o istom trošku, da se pozabavi i prvim nelegalnim izborom Raonića. Ne samo re-izborom. Dok neko zbog ovakvih korupcionaških afera ne odleži godinu-dvije teško će se opametiti.

Deki neoženjen
Gost
Deki neoženjen

Fala bogu .

Derivati
Gost
Derivati

Dobro ste se śetili, i prije ovoga ste trebali.
Ovaj sto zastupa SPC i njihove interese.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Hapsi raonikija preletacevica !!

Send this to a friend