Hronika Napad na novinara Dana

Tužilaštvo ne spominje za koje krivično djelo tereti Mijatovića

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom napada na novinara Dana Vladimira Otaševića, saopšteno je Dnevnim novinama iz tog tužilaštva.

<<<Bećirovićev tjelohranitelj i novinar Dana saslušani, tužilaštvu dostavljen snimak<<<

Otašević i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović akteri su incidenta koji se dogodio prekjuče u šoping centru Delta siti u Podgorici. Prema pisanju Dana, tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića napao je u utorak oko 16 časova Otaševića, udario ga, psovao i prijetio mu u namjeri da ga spriječi da fotografiše Bećirovića, koji je bio u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića. U odgovoru koji su Dnevne novine dobile od Osnovnog tužilaštva u Podgorici, osim činjenice da je formiran predmet, što je javnosti već poznato, nijesu željeli da saopšte koje krivično djelo se stavlja na teret Mijatoviću.

“Povodom predmetnog događaja Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet, koji je u fazi izviđaja. U interesu izviđaja ne možemo dati više informacija u ovom trenutku”, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Nijedno saslušali ga pro forne zbog javnosti

Beranac
Gost
Beranac

Neka Mijatović objasni kako radi obezbedjenje kad je to policiji strogo zabranjeno i suprotno policijskoj etici,skoro rece ministar da ta takve nema mjesta u MUP,

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ugrožavanje sigurnosti

Send this to a friend