Hronika

U Boki devet saobraćajki: Jedan izgubljen život, jedna osoba teško, više lakše povrijeđeno

Kiša koja je padala povremeno u Boki juče uslovila je klizave kolovoze, što je uz neopreznost vozača dovelo do tragičnog bilansa. Od devet saobraćajki na području Herceg Novog i Kotora, kako saznaje Radio Jadran, u hercegnovskoj policiji, jedna žena je poginula, jedan motociklista teško povrijeđen, a više osoba je prošlo sa lakšim povredama.

Na putu Risan-Kotor sinoć oko 20.30, sletjela je s vozilom u more i poginula G.O. (53) iz Herceg Novog. Istragom će biti utvrđen uzrok nesreće.

<<<Automobil sletio u more kod Risna, poginula žena<<<

Sinoć, pred ponoć, oko 23:45h, na magistrali u blizini Crvenog krsta u Herceg Novom, reporter Radija Jadran bio je svjedok nemile scene: jedan motociklista je sjedio na magistrali kraj svog oborenog motocikla- kaciga je bila na sred magistrale, a na njegovom čelu bio je hematom veličine kokošjeg jajeta, pun krvi… Samo što je snimio dvije fotografije stigla je Hitna pomoć. Motorciklista je uz pomoć sanitetlija bio u stanju da ustane i uđe u ambulantna kola, ali sa teškim povredama.

Tokom dana u Herceg Novom su se juče desile četiri, a u Kotoru tri lakše saobraćajne nezgode, u kojima su učesnici zadobili manje povrede.

4 Komentara na "U Boki devet saobraćajki: Jedan izgubljen život, jedna osoba teško, više lakše povrijeđeno"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend