Hronika

U Budvi uhapšene dvije osobe kod njih pronađena marihuana, kokain, ekstazi i novac

Foto: Uprava policije

Budvanska policija uhapsila je N.A. (30) iz Srbije sa boravkom u Budvi i A.L. (28) iz Budve i od njih zaplijenila marihuanu, kokain, ekstazi i novac, saopšteno je iz Uprave policije.

“Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, budvanska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30). Pronađeno je više manjih pakovanja sa sadržajem kokaina, ukupne težine oko 35 grama, marihuane oko 16 grama, dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 eura za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge”, naveli su iz Uprave policije.

Takođe, dodaje se, pripadnici budvanske policije su u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Citroen c3“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.L. (28).

Pronađeno je i oduzeto 734 grama marihuane, manja količina kokaina, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 975 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz droga.

“Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga N.A. i A.L. su lišeni slobode i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje”, kažu u Upravi policije.

Osim toga, u jos tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine droge i to od S.D. (32) i A.N. (23) iz Ruske Federacije i A.O. (23) iz Podgorice.

Protiv ovih lica su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Nikola88888BjelopavlićiMico
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola88888
Gost
Nikola88888

Vidji para ka u centralnu banku. Cvjeta posao sa drogom…

Bjelopavlići
Gost
Bjelopavlići

Kako na primorije radi mup, ne satju ljudi Kotor, Tv svaka cast.Budva

Mico
Gost
Mico

Sto je jada u cg iz srpistana je !!!

Send this to a friend