Hronika

U Budvi uhapšeni maloljetnici, sumnja se da su krali i okupljali se u stanu

Budvanska policija uhapsila je sedam osoba, od kojih šest maloljetnika zbog krađa i nepostupanja po zdravstvenim propisima za sprječavanje opasne zarazne bolesti.

Kako su naveli iz Uprave policije, sumnja se da su se u stanu kod M.K. (36) okupljali maloljetnici D.I. (17), L.J.
(16), R.S. (15), S.K. (16), B.I. (14) i S.K. (14), a suprotno izrečenim mjerama za sprječavanje širenja novog koronavirusa.

Takođe se sumnja da su D.I., L.J., R.S. i S.K. (16) odlazili i krali, a potom se vraćali u isti stan gdje su dijelili ukradene predmete.

Protiv M.K. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa putem pomaganja i on je uhapšen.

“Sumnja se da je krivično djelo teška krađa putem podstrekavanja izvršio maloljetni D.I. i protiv njega je podnijeta krivična prijava uz koju je priveden nadležnom tužiocu. Takođe, podnijete su krivične prijave i uhapšeni su L.J., R.S. i S.K. (16) zbog sumnje da su izvršili tešku krađu, kao i dvije sitne krađe u  trgovinskim objekatima u Budvi. Osim toga, budući da su se u stanu sa izvršiocima gore navedenih krivičnih djela nalazili i S.K. (14) i B.I., protiv njih je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, naveli su iz policije.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Dača Patak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dača Patak
Gost
Dača Patak

Budva – grad na moru a nije primorski. 😥

Send this to a friend