Hronika

U Herceg Novom privedeno desetak migranata iz Sirije

Ilustracija

Granična policija Herceg Novog privela je večeras oko 19 sati desetak migranata iz Sirije, koji su se kretali od glavne Autobuske stanice ka Toploj, saznaje nezvanično Radio Jadran.

Migranti nastoje da stignu do neke od zemalja Evropske unije, a kako se pretpostavlja idu ka Austriji i Njemačkoj, a jedna od ruta je Debeli brijeg.

Oni se, kako saznaje ovaj portal, trenutno nalaze u prostorijama Granične policije, a u toku je njihova identifikacija.

Radio Jadran saznaje da su kao migranti ušli u Crnu Goru ali da imaju potvrde da se nalaze u azilu, na osnovu čega im je omogućeno slobodno kretanje kroz Crnu Goru.

Međutim, najvjerovatnije će večeras biti transportovani za Podgoricu, odnosno u Društveni centar za azilante, koji je početkom aprila otvoren u Spužu.

Migranti su navodno napali jednu ženu na Toploj II, međutim, u stanicu policije Centra bezbjednosti nije stigla nijedna prijava.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja
Gost
Vanja

Nisu napali nikoga. Isli iza zene. To je koleginica sa posla.

HNCG
Gost
HNCG

Koliko je zena i djece bilo isprepadano,jeli mislite da je bez razloga? Ulecali po lokalima pokazivali neku “silu”,a da ne spominjem skakavac koji je imao jedan od njih….treba ih tuc po ulicama,ili zelite da se pocnu desavat stvari koje se desavaju po bosni,od pljackanja,silovanja itd,da ne smijete dijete pustit vanka poslije 6 popodne…i to sve od tih “nevinih” i “mirnih”… Više »

bodulski borej
Gost
bodulski borej

dakle, vrlo jednostavno i lahko zakljuceno po mjestu privodjenjâ, spremali su se za prelazak u hrvatsku. 99% ove seljenicke/migrantske sirotinje balkanske zemlje ne zanimaju.

tise malo
Gost
tise malo

a, koji ce nam migranti po CG, na glavu su nam se poeli i ovi iz devedesetih, preorase nam Crnu Goru svojim prostaklucima…

Bokelj
Gost
Bokelj

Pogotovo bi brdjani sto ste uništili Boku sa svojim primitivnim i seljačkim ponašanjem . Migranti su za vas civilizacija .

MolicuLijepo
Gost
MolicuLijepo

A vasa kultura je poznata pogotovo u Hn…nista primorsko u vama nema aki su vam neki umisljeni “brdjani” kojih jedva i ima u Bokikrivi za sve…. ma vam Hercegovci kojih itekako ima i koji su itekako primjenili kulturu Hn nesto ni malo ne smetaju

Nepismena Stara
Gost
Nepismena Stara

AHHAHAHA pa kad su Hercegovci od davnina naseljavali HN!
Poznanovic iz Crne Gore nastanjeni su u Herceg-Novom.Svi potièu iz Trebinja.U Herceg-Novi su došli odmah nakon osnivanja grada.Prvi poznanovic, poznati trgovac sa Dubrovèanima, pominje se 1397 a ostatak Poznanovica iz Trebinja naselio jse u H.Novom u drugoj polovini 17 vijeka.Bli su trgovci i pomorci.Najpoznatiji pomorac bio je Bogdan Poznanovic….

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Ajde Bokelj ne mlati,i tvoji su nekad odnekle stigli,pa taman i da si potomak Julija Cezara.Kako zaostao um…

Jimdo
Gost
Jimdo

Ništa nijesu uradili sto su privedeni ako imaju azil u CG mogu da šetaju slobodno !!!
A za napade treba da odgovara svako pa i oni a i mi takodje . Sve jedno je oni će biti do nove godine u Njemačku li nedje drugo nijesmo im mi interesantni !.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Cisto sumnjam da su ti nesrecnici ikog napali nego narod isprepadan od silnih podmetacina koje se ovim nevoljnicima podmecu. Sto ih vodite u Pg i mucite nego ih sprovedite na Debeli Brijeg ili jos bolje ilegalno prebacite u Hrvatsku.

Joko
Gost
Joko

Pa ti ih doma vodi kad misliš da je tako

Send this to a friend